GOLFBOX

23. juuli õhtul pidas meie 50+ seltskond EGCC 50+ EV100 Tuur Kristallkümmeliga 5. võistlusetappi, mis mängiti Stone Course'il. HCP löögimängu tulemused olid seekord eriti ilusad - et tulla kolmandale kohale, ei piisanud meeste puhul isegi tulemusest -4. Nii sai kolmanda koha Peeter Kross (-5), teise koha Heinu Klaas (samuti -5, kuid madalam HCP) ning mängu võitis Toomas Tammemäe, kelle tulemus oli -7. Naistest oli kolmas Anne Piirsalu (-1), teine Katrin Tiitus (-2) ja parima tulemuse tegi Monica Pihlak (-5). Traditsiooniliselt olid võitjatele auhinnad välja pannud tuuri toetajad Artisan Honey ja Kristallkümmel.

Peeti ka kaks erivõistlust. Viiendal rajal pidid mehed saama palli lipule kõige lähemale 3 ja naised 4 löögiga. Meestest läks see kõige paremini korda Heinu Klaasil (0,76m) ja naistest Kersti Klaasil (2,45m). Seitsmendal rajal tegi aga meestest pikima avalöögi Tõnis Segerkrantz, kelle pall põrkas esmalt vastu aeda ja veeres siis kõige kaugemale ning naistest Monica Pihlak.

Igal 50+ etapil jagatakse osalenutele punkte, mille alusel selgitatakse finaalis välja sarja üldvõitjad. Arvesse lähevad 5 parima etapi punktid. Hetkel on meeste edetabeli seis päris pingeline - Annes Sild ja Vallo Välb on mõlemad kogunud 59 punkti ning Vello Kahro ja Alar Palmar 63 punkti. Naiste pingerida on rahulikum - kolmandal kohal on Marina Kruger (89 punkti), teisel kohal Kati Palmar (105 punkti) ja esikohal Monica Pihlak (115 punkti).

Edetabelite kogu seisu saab näha siin: MEHED ja NAISED

50+ Tuuri järgmine osavõistlus toimub 6. augustil ja siis mängitakse Sea Course'il EGCC ajaloo esimest PAR-4 võistlust.

Võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN

Võistlusele registreerumine on Golfboxis avatud 5. augusti keskpäevani.

Kõik uudised ...

GOLFBOX