GOLFBOX

Palaval ja päiesepaistelisel teisipäeval, 17. juulil, pidasid meie klubi naised järjekordset Ladies Night Out võistlussarja etappi, mis kandis alapealkirja "Roosa". Võistlusjuhend nägi ette vähemalt ühe roosa riideeseme või aksessuaari olemasolu ning sellega olid kõik naised kaasa läinud. Kõige roosama osaleja eriauhinna pälvinud Marin Lehtmets oli aga roosas kuni pisidetailideni - õigupoolest ei olnud tema juurest võimalik leida midagi, mis ei oleks roosa olnud.

Mängiti traditsioonilist individuaalset punktimängu Stone Course'il kahes händikäpigrupis. Kõrgema HCP-ga naistest tuli teiseks Rutt Kaasik 21 punktiga ja võitjaks Signe Povar 22 punktiga. Madalama händikäpiga naistest sai teise koha Kersti Klaas 20 punktiga ning võitis Ave Epner 21 punktiga.

Toimus ka kaks erivõistlust. Kolmandal rajal tegi lipule kõige lähema avalöögi Marina Kruger ja kuuendal rajal tuli pikim avalöök Marin Lehtmetsalt.

Võistlussarja kolmandat etappi toetasid üllatuste ja auhindadega Krugeri Veinipood, Bioderma ja Corny. Kõik mängijad said rajale kaasa müslibatooni, Krugeri Veinipoe esindajad Marina ja Kristi Kruger pakkusid aga võistluse lõppedes klaasi head rose'd ning Kristi rääkis ka poe veinivalikust.

Naistesarja kolmanda etapi kõik TULEMUSED

Ladies Night Out jätkub 14. augustil ja siis mängitakse 9 rada Sea Course'il. Võistlusele saab end kirja panna Golfboxis või helistades caddiemasterile 6 025 290.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX