GOLFBOX

EGCC Captain Challenge 2018 löögimängu parimad - Henri Pikk ja Anete Liis Adul

20. juulil peetud EGCC Captain Challenge'i võitsid löögimängus Henri Pikk ja Anete Liis Adul. Henri mängis 72 lööki sarnaselt Sten Erik Soo'le, kuid edestas Sea Course'i 10ndal rajal play-off'is Sten'i kohe esimesel rajal - tegi tagatiidelt raud7'ga avalöögi, mis maandus 3m kaugusele lipust ja puttas oma päeva viienda birdie. Anete Liis Adul sai naistest parima löögimängu tulemuse mängides kokku 78 lööki.

Võistlusklasse oli lisaks löögimängudele veel neli - nii naiste kui meeste arvestuses HCP'ga kuni 18 mängiti HCP löögimängu ja händikäpiga üle 18ne mängisid võistlejad punktimängu. 

Viimases olid meestest parimad Annes Sild 43 punktiga, Peeter Kross sai teise koha 40 punktiga ja Dzintar Klavan oli 38 punktiga kolmas. Naistest võitis 41 punktiga Marin Lehtmets, Lill Kangust oli 40 punktiga teine ning kolmanda koha sai 39 punktiga Anne Piirsalu. 39 punkti mängisid veel lisaks kaks võistlejat kuid vastavalt EGCC võstlustingimustele ja juhendile saab lõpptulemustes kõrgema koha meie klubivõistlustel madalama HCP'ga mängija nii punkti- kui ka HCP löögimängus.

Naiste HCP löögimängus mängisid esimesed kaks tulemuse -4, võitis Captains Challenge'i Ave Epner ja teise koha sai Helen Pastarus. Kolmanda koha välja selgitamiseks oli vajalik samuti vaadata händikäppe ning tulemusega raja par sai pronksise karika Anete Liis Adul. Sama tulemuse mängisid veel lisaks Anetele kolm mängijat.

Meeste HCP löögimängus oli samuti konkurents ülitihe - mängides enda taset ehk oma raja par'i saavutasid mängijad 11-14 koha. Võitis võistluse tulemusega 67 Alar Palmar, kes tänas võidukõnes häid mängukaaslasi. Alariga koos mängis ka Ken Marten Soo ja Alar mainis veel, et nad lihtsalt vaatasid, kui hästi noor poiss lõi, mõõtsid pidevalt presidendiga tema avalööke, mis kandsid 260m kaugusele ja endalegi üllatuseks vahepeal juhtus ka oma mängus nii, et tuli -5! Teise ja kolmanda koha said tulemusega 68 Henri Pikk ja Vello Kahro. 

Kõikidel par 3'del olid ka lähimale lipule võistlused, kus päeva parima esituse tegi 5ndal rajal Ken Marten Soo, kelle pall jäi pidama vaid 13cm august! 8 rajal oli parim Keni vend Sten Erik Soo tulemusega 1,10m lipust, 10ndal rajal Linda Kahro 1,76m ning 17ndal rajal Anne Piirsalu tulemusega lipust 3,7m.

Captain Challege õhtusöögil on hea traditsioon ka meie klubi esimese kapteni Toomas Abneri poolt algatatud kapteni viktoriin, kus sel aastal Jüri Reitsakas küsis huvitavaid küsimusi, millest nii üksjagu olid seotud reeglitega. Nii mõnigi palju mängiv ja alla 10 HCP'ga golfar üllatus väga paarist vastusest, mis tähendab, et viktooriin järjekordselt õnnestus - lisaks sellele, et oli huvitav, said paljud ka oluliselt targemaks ka näiteks reeglite osas. Polnud üllatus, et viktoriini võit ja proseccopudel sõitsid lauda, kus istus meie klubi järjekorras teine kapten Heinu Klaas, kes ka teada-tuntud golfikohtunik...

Suured tänud selleaastasele Captain Challene'i toetajale Unikulmale, kes kattis rikkalikult auhinnalaua heade tekkide ja patjatega ning andis võimaluse kõikidel osalejatel huvi korral soetada endale veel paremaks puhkamiseks -25% allahindlusega madrats ja voodi, mis on tehtud täpselat arvestades sinu enda kehakuju ja kaalu ning magamisharjumusi.

Järgmine suurvõistlus meie klubis on 4-5. augustil toimuvad klubi meistrivõistlused, kus on selgitatakse välja selle aasta parimad EGCC liikmed U15 klassis, mid-amatöörides, seeniorites, veteranides ning loomulikult ka üldises meeste ja naiste arvestuses. Juhendiga saab tutvuda siin ning registreerida saab meistrivõistustele siin lingil

CAPTAIN CHALLENGE TULEMUSED 

Kõik uudised ...

GOLFBOX