GOLFBOX

Vihmasel teisipäeval, 19. juunil mängisid meie klubi naised Janar Toomesso ja Arhitekt11 eestvedamisel Ladies Night Out teist osavõistlust. Turniir oli eriline juba algusest peale. Janar koos kolleeg Ritaga saatsid kõik võistlejad ise võistlustulle ja andsid kaasa ka vajaliku stardipaki - stiilse veepudeli ja suupisted, mille oli naistele saatnud Arhitekt11 koostööpartner Grohe. Tavapärase 9 raja asemel mängiti seekord aga 10 ning viimasel rajal oli eesmärk olla arhitektist parem. Kõik võistlejad said oma avalöögioskuse 10. rajal Janari vastu proovile panna ning paremad said ka sel rajal kohe kingituse.

Võistluse paremusjärjestus selgitatigi 10 raja tulemuse põhjal. Händikäpigrupis 36-54 tuli teisele kohale Eneri Engel (21 punkti) ja võiduauhinna, kena lambi firmalt Moodne Valgustus, viis koju Liis Kokk (23 punkti). Madalama händikäpiga naiste hulgas sai teise koha Kairi Luur (21 punkti) ja võitjaks tuli Nele Mägi (25 punkti).

Peeti ka 2 erivõistlust. 5. rajal tegi lipule kõige lähema avalöögi Kairi Luur (3,36m) ja 9. rajal pikima avalöögi Annika Sutt.

Kõiki Ladies Night Out 2.etapi tulemusi (9 rada) saab näha SIIN.

Võistluse lõppedes koguneti traditsiooniliselt Musi restorani õhtusöögile ja auhinnatseremooniale. Arhitekt11 sisearhitekt Birgit Jaanus oli kokku pannud ka põneva presentatsiooni sellest, mida sisearhitekt oma klientide heaks teha saab ning miks võiks tema poole uue kodu loomisel pöörduda.

Auhinnalaua eest olid hoolitsenud Arhitekt11, Intera, Grohe ja Moodne Valgustus.

Ladies Night Out jätkub 17.juulil, võistlusjuhendi avaldame õige pea.

Kõik uudised ...

GOLFBOX