GOLFBOX

10. juunil kogunes 110 golfarit osa võtma EGCC ühes olulisimast klubivõistlusest - toimus President Cup, mida sel aastal nime ja auhindadega toetas tuntud Apple'i toodete müüja ja ainus Apple Premium Service järelteeninduse tunnustust omav ettevõte Eestis, Valge Klaar. 

Valge Klaari esindajad veetsid koos võistlejatega mõnusa päikesepaistelise hommikupooliku Sea Course'i 10. rajal ning viisid seal läbi Valge Klaari nimelise Lähim lipule erivõistluse. Põnevuse lisamiseks olid 10. raja tiid viidud lipule harjumatult lähedale, kaugus lipuni oli tiiboksist vaid 93 meetrit. See tekitas sobiva löögivahendi valimisel paljudes mängijates segadust ja täpseid lööke palju ei tulnud. Auhinna, iPhone 8 viis koju Apawan Chinglek, kelle pall jäi pidama lipust 1,38m kaugusel.

Samal ajal toimuvate rajamängu meistrivõistluste tõttu mängisid kõik võistlejad seekord Sea Course'il, ka grupp E händikäpiga 32,1-54. Selles võistlusgrupis oli kolmas Tanel Aavik (42 punkti), teine Götz Müller (47 punkti) ja suurepärase tulemusega 49 punkti võitis võistluse Tiit Pikpoom.

Naiste händikäpigrupis 18,1-32 tuli kolmandaks Liis Oper (38 punkti), teise koha sai Helen Pastarus (samuti 38 punkti, kuid madalam HCP) ja võitjaks tuli Lill Kangust 40 punktiga.

Meestest, kelle händikäp jäi vahemikku 16,1-32 saavutas kolmanda koha Ruut Kangust (37 punkti), teise koha sai Jaanus Kadak (38 punkti) ning esikoha karika viis koju Jaan Oruaas (39 punkti).

Kaks madalamat händikäpigruppi, mehed HCP 0-16 ning naised HCP 0-18 võistlesid HCP löögimängus. Naiste arvestuses oli kolmas Anete Liis Adul (-2), teine Ave Epner (-4) ja esikoha sai Chuenjit Mishutov (-5). Meestest tuli kolmandaks Kaido Hint (-3), teise koha sai Nikoljas Zahartsenko (-4) ja esikoht kuulus Viljar Jorrole tulemusega -5.

Ajaloolisele President Cup'i karikale graveeritakse igal aastal parima löögimängutulemuse teinud sportlaste nimed. Naiste osas ei olnud kahtlust - Anete Liis Adul tegi 76 lööki ja sellele lähedale ei pääsenud keegi. Meeste grupis aga lõid 79 lööki 2 mängijat - Viljar Jorro ja Kaido Hint. Kuna Viljaril ei olnud võimalik ära oodata võistluse lõppu ja minna esikohta selgitama play off'is, siis otsustas võistluskomitee, et parima löögitulemuse tiitli ja nime karikale saab Kaido Hint.

Vaata kõiki President Cup'i tulemusi SIIT.

EGCC president Jüri Ross tänab kõiki osalejaid ja tuletab ühtlasi meelde, et väga on oodatud sooviavaldused klubi järgmise presidendi ametikohale.

Kõik uudised ...

GOLFBOX