GOLFBOX

19.juunil jätkub meie klubi naiste võistlussari Ladies Night Out. Seekord mängitakse Sea Course'i radadel 1-10 individuaalses punktimänguks kahes erinevas händikäpigrupis: HCP 0-35,9 ning HCP 36-54. Viimasel, 10. rajal esitab naistele väljakutse arhitekt Janar Toomesso ja kõik, kes temast parema löögi teevad, saavad ka kohapeal auhinna. Kõik naised, ka varasema võistluskogemuseta on väga oodatud.

Naistesarja avavõistlus möödus meeleolukalt. 22 vaprat golfinaist mängis tol korral Stone Course'il punktimängu ja tulemused kujunesid sellisteks:

HCP 36-54

Kolmas koht Signe Povar (15 punkti)

Teine koht Hälen Naarits (samuti 15 punkti, kuid madalam händikäp)

Võitja Malle Dulder (17 punkti)

HCP 0-35,9

Kolmas koht Thea Sander (19 punkti)

Teine koht Marina Kruger (19 punkti, aga madalam händikäp)

Võitja PIret Aloe (20 punkti)

Võistlussarja avaetapi toetajateks olid Eesti tuntuim reisibüroo Estravel ja kosmeetikafirma Bioderma. Estraveli poolt said võistluse parimad kinkekaardid, kõiki osavõtjaid ootasid aga üllatusena kingikotid Estraveli meenete ja Bioderma näohooldusvahendiga.

Kõik esimese võistlusetapi tulemused on näha SIIN.

Ladies Night Out  seekordsele etapile on õla alla pannud Arhitekt11 ja  koostööpartnerid Moodne Valgustus, GROHE ja Intera.

Peale võistlust ootab kõiki jälle kerge õhtueine golfirestoranis Musi ning arhitektuuri köögipoolest tulevad rääkima Arhitekt11 partner, meie klubiliige Janar Toomesso ning sisearhitekt Birgit Jaanus.

Etapi võitjatele on auhinnad välja pannud Arhitekt11  ja  koostööpartnerid Moodne Valgustus, GROHE  ja Intera .

 

Võistlusele saab registreeruda 18. juunini Golfboxis või EGCC caddiemasteri kaudu: tel 6 025 290, See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX