GOLFBOX

Sellel pühapäeval toimub meie President Cup, kus esmakordselt on toetajaks Valge Klaar- tuntud Apple toodete müüja ning ainus Apple Premium Service järelteeninduse tunnustust omav ettevõtte Eestis. Sel aastal mängime President Cup'i klubitiidelt - kuni 16 HCP'ga mängijad mängivad HCP löögimängu ning üle HCP 16'ga mängijad punktimängu.

Stardid algavad kella 8'st hommikul 1selt ja 10ndalt tiilt, võistlusele Sea Course'il mahub maksimaalselt 108 mängijat. Lisaks on üle 32 HCP mängijatele ka eraldi punktimängu klassid Stone Course'il. Võistlutasu on 79€, kandidaatliikmetele ja liikmetele on 2018 mänguõiguse olemasolul soodushind 59€ ja 39€. Stone Course'il osalemine on samuti 39€ olenemata liikmelisusest.

Valge Klaari poolt on eriauhind lähimale lipule võistlusel, kus ühises arvestuses võidab parim Apple toote, lisaks korraldame ka "lähim joonele" ning "pikima avalöögi" võistluse. Päeva parimatele kingib Valge Klaar vouchereid summas 50-99€ ning kõik osavõtjad saavad omakorda voucheri Apple hoolduseks summas 30€.

Võistluse juhendiga saab tutvuda siin

Registreerida saab siit

Estonian Golf & Country Club'i poolt paneme loosiauhinnaks kõikide President Cup'i osalejate vahel, kes autasustamisel kohal on, tasuta osalemise Bulgaarias European Tour'i senior ProAm'ile, mis toimub 6. septembril, Stayure Tour'i etapp ise toimub 7-9. septembrini Lighthouse Golf Resort'is. Osalemine sisaldab võistluspäeva, kingitust võistluseks, 18 rada European Senior Tour elukutselise mängijaga kahe teise amatöörmängijaga, võistkonna fotot ning gala õhtusööki ja loomulikult hästi mängides võistkonnana võimalust võita ProAm ja auhindu! 

Pange ennast täna kirja President Cup by Valge Klaar võistlusele, kohad täituvad kiiresti!

Kõik uudised ...

GOLFBOX