GOLFBOX

21. mail toimunud EGCC 50+ tuuril tähistasid väärikaid tähtpäevi  meie kaksk klubiliiget - Ülo Pollil oli 7. mail täitunud 70 ning Väino Valtsil 8. mail 60 eluaastat. Sel puhul kostitasid mehed võistluskaaslasi rajakohvikus hea ja paremaga ning auhinnatseremoonia ajal lõigati lahti ka meie oma Musi restoranis valminud tort.

50+ võistlussarja teisel etapil osales 52 mängijat ning seekord võisteldi HCP löögimängus. Mehi oli rajal 38. Kolmandaks tuli tulemusega +2 Aare Piirsoo, esimese ja teise koha tulemus oli võrdselt -1, kuid madalam händikäp aitas võidule Alar Palmari (HCP 15,4) ja jättis teiseks Vallo Välbi (HCP 16,0).

Naisi oli võistlustules 14. Kolm neist lõpetasid mängu tulemusega +2 ja siingi sai otsustavaks HCP. Neljanda koha sai selle tõttu Katrin Tiitus (HCP 23,4), kolmanda koha Pille Teearu (HCP 22,1) ja teiseks tuli Linda Kahro (HCP 19,5). Võistluse võitis Monica Pihlak tulemusega +1.

Kõik 50+ tuuri teise etapi TULEMUSED

Tuuri käigus peame ka punktiarvestust, et hooaja lõpus välja selgitada sarja üldvõitjad. Hetkel on meeste arvestuses kolmandal kohal Vallo Välb (36 punkti), teine Annes Sild (42 punkti) ja liidrikohal Alar Palmar (43 punkti). Naistest on kolmas Kati Palmar (39 punkti), teine Monica Pihlak (45 punkti) ja edetabelit juhib Linda Kahro 48 punktiga.

Kogu edetabel: MEHED ja NAISED

EGCC 50+ EV100 Tuur Kristallkümmeliga jätkub veidi ebatraditsiooniliselt - esmaspäeva asemel mängitakse teisipäeval, 05.06 algusega kl 15:00 Stone Course'il. Mänguvormiks on individuaalne punktimäng 6+6+6. Naised teevad seekord 6 avalööki punastelt, 6 kollastelt ja 6 eraldi märgistatud tiidelt, mehed aga 6 avalööki valgetelt, 6 kollastelt ja 6 punastelt tiidelt. Tulemus arvestatakse vastajalt raja slope'ile (mehed kollased ja naised punased tiid). Etapp ei lähe HCP arvestusse.

Võistlusele registreerimine on avatud 4. juuni keskpäevani Golfboxis.

Kõik uudised ...

GOLFBOX