GOLFBOX

Põhapäeval, 03.06 alustab uut hooaega peredele ja sõpradele mõeldud võistlussari Family & Friends by Võrguvara. Esimesel etapil mängtakse "Pairs Texas Scramble" formaati, kus mõlemad tiimiliikmed mängivad parimat palli ning arvesse läheb üks tulemus võistkonna kohta. Võistlus toimub Stone Course'il algusega kl 15:00 ühisstardist.

Võistlussarja osalustasu on 10€ EGCC klubi- ja kandidaatliikmetele ja 15€ külalismängijatele ning peale võistlust pakutakse ka kerget einet. Lisaks on Võrguvara ja tema partnerid välja pannud etappide parimatele ka auhinnad. Võrguvara juht Jüri Reitsakas on öelnud, et peredele ja sõpradele mõeldud võistlus läheb väga hästi kokku ka Võrguvara ärifilosoofiaga: "Võrguvara töötajad ongi kui üks pere ning tähtis on see, et inimesed ennast peres ikka hästi tunnevad ja üksteisest hoolitakse. Võrguvara tegeleb võrkude ehitamisega ning klienditeks on Eesti suurimad ettevõtted, kuid hea meelega abistatakse ka väiksemaid."

 

Kokku peetakse hooaja jooksul viis etappi, millest kahe parima etapi tulemus ja finaali tulemus lähevad hooaja kokkuvõtte arvesse. Võistlusele saab kas tiimina või üksikmängijana registreeruda Golfbox'i kaudu 1. juunini.

VÕISTLUSJUHEND

Kõik uudised ...

GOLFBOX