GOLFBOX

Reedel, 25. mail mängiti Sea Course'il aasta üht oodatuimat turniiri - EGCC sünnipäevavõistlust. Otsustasime seekord kõik 100 võistlejat üheagselt väljakule saata, et kõik saaksid hiljem koos õhtusööki nautida ja see otsus tasus end kahtlemata ära. Ilm oli kogu päeva nii ilus, et ka auhinnatseremoonia ja õhtusöök õnnestus korraldada vabas õhus.

Kõikidel Sea Course'i par 3 radadel sai oma löögitäpsuse proovile panna "Lähim lipule" erivõistluse raames. 5. rajal oli täpseim Ando Okk (2,30m), 8. rajal Raido Raamat (1,75m), 10. rajal külalismängija Sami Lentilä (1,54m) ning 17. rajal Üllar Esinurm (1,32m).

Võistlusgruppe oli seekord 4. Võistlejad händikäpiga 28,1-54 mängisid punktimängu. Kolmanda koha saavutas 30 punktiga Riho Rasmann, teiseks tuli 31 punktiga Heigo Soppe ja võitis Tanel Aavik, kes teenis 38 punkti.

Mehi händikäpiga 15,1-28 läks rajale 26 ja esikolmiku tulemused olid vägagi tasavägised. Kolmanda koha sai Kytäjä Golfiklubi esindaja Mika Aho tulemusega -5. Esimese ja teise koha tulemus oli võrdselt -6, kuid kõrgem HCP (20,8) jättis teiseks Andero Mardo ja võitjaks krooniti Leho Aros, kelle HCP oli 19,8.

Naistele oli sel võistlusel üks võistlusgrupp ja võistles 19 vaprat naist. Kolmas ja neljas koht mängisid välja tulemuse -1, kõrgema HCP tõttu jäi neljandaks Linda Kahro ja kolmandaks Katre Kõvask. Teise koha saavutas Kersti Klaas (-2) ja võitjaks tuli Heli Laar (-3).

Kõige rohkem osalejaid (47) oli meeste händikäpigrupis kuni 15, kus avalöögid tehti valgetelt tiidelt. Selles grupis oli kolmas Henri Pikk (-2), esimese ja teise koha tulemus oli jällegi samasugune, -3. Tõnu Tsernant (HCP 14,0) sai lõpuprotokollis teise koha ja Üllar Esinurm (HCP 10.8) tuli võitjaks.

Traditsioonilisele Anniversary Tournamen'i karikale saavad oma nimed aga kirja parima löögimängutulemuse teinud sportlased ning 2018 aastal olid nendeks Katre Kõvask (83 lööki) ja Henri Pikk (77 lööki).

Kõik Anniversary Tournament'i tulemused on kättesaadavad SIIN.

Järgmine klubivõistlus, EGCC President Cup toimub juba 2 nädala pärast, 10. juunil. Võistlusele saab end registreerida 8. juuni õhtuni Golfboxis või helistades Caddiemasterile 6 025 290.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX