GOLFBOX

 

Aprillikuu viimasel päeval sai alguse selle hooaja 50+ võistlussari, mis kannab nime EGCC 50+ EV100 Tuur Kristallkümmeliga. Võistlussari on pühendatud Eesti Vabariigi 100. aastapäevale ja selle märgiks on ka traditsioonilised võistluspallid vastavalt disainitud. Tuuri nimitoetaja on sel hooajal aga Kristallkümmel, kes sarja avaetapil ka oma ajalugu ja tooteid tutvustas ning etapi parimaid ka auhindadega meeles pidas.

Alustasime võistlusega Stone Course'il mängides punktimängu. Esimesel etapil osales 45 võistlejat ja nagu ikka, võistlesid mehed ja naised eraldi klassides. Naistest saavutas kolmanda koha tuuril esimest korda kaasa teinud Hiie Nõmmela 37 punktiga, Linda Kahro sai teise koha 39 punktiga ja võistluse võitis Kati Palmar, kes kogus 40 punkti. Meestest oli kolmas Peep Pira 38 punktiga, Jüri Tiitus sai 40 punkti ja teise koha ning võitjaks tuli Annes Sild 42 punktiga.

Siin kõik 1. etapi tulemused.

Esmaspäeval, 21. mail peetakse sarja teine osavõistlus, mis toimub algusega kl 15:00 Sea Course'il. Mänguformaadiks on siis HCP löögimäng, kus naised teevad avalöögid punastelt ja mehed kollastelt tiidelt ning 65+ mehed saavad ise valida, kas mängida sinistelt või kollastelt tiidelt.

Võistlusele registreerimine on avatud Golfboxis 20. mai keskpäevai, stardijärjekord avaldatakse 20. mai pärastlõunal.

Kõik uudised ...

GOLFBOX