GOLFBOX

Kolmapäeval, 9. mail sai alguse K-rauta HCP löögimängusarja 6. hooaeg. Võistlusele registreerus 58 golfimängijat ning kuna Stone Course'ile üle 48 mängija järjest mahutada on keeruline, siis saatsime esimesed vaprad golfarid rajale juba kl 7 hommikul.

Traditsiooniliselt on K-rauta võistlustel 3 händikäpigruppi: Singlid (HCP 0-9,4), Edasijõudnud (HCP 9,5-18,4) ning Tahan Saada Singliks (HCP 18,5-35,9).

Kõrgeima HCP-ga mängijaid osales võistlusel 24. Kolmanda tulemuse mängis välja Marina Kruger (-1), teiseks tuli Heigo Soppe (-2) ning võitjaks Tarmo Valdre tulemusega -5. Edasijõudnuid mängis 28 ning kolmanda koha sai Viljar Jorro (+2), teise Kaido Hint (+1) ja selle grupi võidukaim oli Kersti Klaas, kelle tulemus oli samuti -5.

Singleid läks rajale 5. Kolmandaks tuli võistluse noorim osaleja Richard Teder (par), teise koha sai Mait Schmidt (-1) ja võitja oli Harly Soppe jällegi tulemusega -5.

Stone Course'i 8. rajal said kõik võistlejad proovile panna ka oma löögitäpsuse. Naistest tegi lipule kõige lähima avalöögi Kati Palmar (5,14m), meestest aga Mait Schmidt (1,25m).

K-rauta poolt olid võitjatele ka kevadised auhinnad - iga grupi parimad said koju viia umbrohujuurija, erivõistluse võitjad aga oksakäärid.

Avaetapi kõik tulemused on nähtavad SIIN.

K-rauta HCP löögimängusarja järgmine osavõistlus toimub 6. juunil ja siis mängitakse Sea Course'il. Kokku mängitakse 6 etappi, millest punktiarvestusse lähevad 3 parima tulemused, seega ka neil, kes esimesel võistlusel osaleda ei saanud, ei ole veel hilja sarjaga liituda.

Kõik uudised ...

GOLFBOX