GOLFBOX

Aprilli viimasel pühapäeval olid EGCC liikmed kutsutud Sea Course'i hooaja avavõistlusele. Ilusas kevadises vahelduvas vihmases ilmas peetud võistlusel näitas parimat tulemust Sten Erik Soo, kes läbis klubitiidelt Sea Course'i 72 löögiga ning võitis HCP kuni 15 klassi 40 punktiga oma venna Ken-Marten Soo ees, kes sai 38 punkti. Kolmanda koha sai samuti 38 punktiga Roland Jung.

Sten Erik Soo mängis välja minnes 37 lööki ning tagasi tulles tegi väljaku tagumisel poolel lisaks 9ndale rajale birdie'd veel ka 11, 14 ja 15ndal rajal. Tubli tulemus, ootame hooajal nüüd järgmistel kordadel raja par'i alistamist!

HCP 15,1-28 võistlusklassis võttis võidu Paavo Põld 39 punktiga, Reigo Tomingas sai teise koha 38 punktiga ning kolmas oli Andero Mardo 7 punktiga. 

HCP 28,1+ võistlusklassis sai päeva kõrgeima punktiskoori Tarmo Valdre, kes teenis 42 punkti. Värske klubiliige Eero Dulder, kellel aktiivne HCP veel puudus ning vastavalt juhendile mängis HCP'ga 36, tegi elu parima mängu ning tuli teiseks 39 puktiga, kolmanda koha sai Timo Plutus 35 punktiga. 

Päeva vaieldamatult parima löögi tegi Heikki Pormeister 8. rajal, kes lõi palli esimese löögiga auku - meie hooaja esimene HOLE-IN-ONE! Heikki löök oli eeskujulik - 166m, väike ülesmägi ja vastutuul ning ilus rahulik drive, mis läks otse lipu suunas, kukkus griini ette maha ja veeres auku. Tii pealt saadi aru, et löök oli väga hea, kuid see, et pall on augus, selgus muidugi alles griinile jõudes kui oli näha, et ümber griini pallikest ei ole.

Heikkile oli see elu teiseks Hole-In-One'iks, palju õnne koduklubi ja võistluskaaslaste poolt! Ka ajastus oli Heikkil sama hea kui löök - alates maikuust enam Hole-In-One tegemisel Eesti golfiklubides liikmelisusega kindlustuskaitset ei ole, millega viimastel oleme harjunud. See ei vähenda muidugi rõõmu tehtud löögi osas ning head meelt teistele klubihoones välja teha!

Viiendal rajal tegi meie väljaku hooldusmeeskonna esimene assitent Paul Marley ka liikmetele viktoriini, kus õigesti vastanud said hiljem caddiemasterist väikesed auhinnad. Hea meel on tuua siinkohal ära nii küsimused kui vastused:

  • Kui palju vett on vaja, et kasta fairwayd ja griinid? VASTUS: umbes 1200m3
  • Mitu sprinklerit on Sea Course'il? VASTUS: 600tk
  • Kui palju diislit kulutab hooldusmeeskond nädala jooksul väljaku niitmiseks, mille eest maksame muuhulgas ka teede parandamiseks aktsiisi :-)?  VASTUST: Suurusjärk 800 liitrit
  • Kui üks greenkeeper läheb käsiniidukiga Sea Course griine niitma, palju sammu ta teeb niites kik 18 griini? VASTUS: Suurusjärk 32 000 sammu
  • Kui suur on Sea Course griinide pindala? VASTUS 1,4Ha 
  • Boonusküismus: Kes oli St. Andrews golfiväljaku head greenkeeper aastatel 1865-1903 ja keda kutsutakse "the father of modern greenkeeping?". VASTUS: Old Tom Morris

 

Sea Course'i hooaja avavõistlusele soovisime kutsuda kõiki liikmeid tänuks toetuse eest klubile ja anda võimalus meie põhiväljakul varajane hooaja võistlusstart teha. Suur tänu ka Rein Raudseppale kohtunikutöö eest, kes abistas mängijaid väljakul, et mahtuda ette antud mänguaja sisse -  kõige aeglasem rühm oli eile 4h ja 30min, stardis oli 94 mängijat. 

SEA COURSE MEMBERS INVITATIONAL tulemused

Kõik uudised ...

GOLFBOX