GOLFBOX

Pühapäeval, 15.04 sai meie golfihooaeg avatud traditsioonilise Links Masters by Delux võistlusega. Ilmastikuolude tõttu pidime turniiri nädala võrra plaanitust edasi lükkama ja valitud päev sattus olema soe ja päikesepaisteline.

Võistlusel osales 79 mängijat viies erinevas händikäpigrupis.

Naised HCP 18,5-36 mängisid punktimängu. Selle grupi kolmandana lõpetas mängu Liis Oper (32 punkti), teiseks tuli Lill Kangust (36 punkti) ja võitjaks Kerli Maro, kes kogus 45 punkti.

Ka mehed händikäpiga 18,5-36 võistlesid punktimängus ning selles grupis oli ka kõige enam osavõtjaid - 23. Henry Mägi sai kolmanda koha 38 punktiga, Alar Kalmus teise koha 39 punktiga ja võitis Annes Sild 41 punktiga.

Meeste händikäpigrupp 9,5-18,4 võttis mõõtu HCP löögimängus. Siin tuli kolmandaks Mihkel Lekk (-1), teise koha sai Andres Kulbin (-2) ja võitjaks tuli Margus Eek (-6).

8 tublit naist händikäpivahemikus 0-18,4 mängis samuti HCP löögimängu. Selle grupi kolmas oli Monica Pihlak (+3), teine Eve Pärnsalu (-3) ja võitja Eve flaidikaaslane Anu Uuemõis (-4).

Mehed HCP 0-9,4 võistlesid löögimängus ja esikolmik lõpetas mängu väga tasavägiselt. Kolmas koht kuulus Gunnar Kobinile (+5), Janar Toomesso ja Cristofer Herman said mõlemad tulemuseks +4, kuid viimase 9 raja ümbermängimise järel jäi Janari seekord teiseks ja võitjaks osutus Cristofer.

 

Kõik võistlustulemused on leitavad SIIN.

 

Suur tänu võistluse nimitoetajale Delux'ile, kes kõikidele võitjatele taas pehmed padjad välja pani.

 

Kadri Palta fotod võistlusest on üleval EGCC Facebook'i lehel.

 

Juba sel reedel plaanime avada ka Sea Course'i ja kõik klubiliikmed on oodatud meie järgmisele turniirile, milleks on 29. aprillil toimuv Sea Course Opening Members Invitational.

Kõik uudised ...

GOLFBOX