GOLFBOX

Aprilli teisel nädalal on meil teisipäevast kuni neljapäevani klubihoone suletud, kuid Stone Course on avatud, on väga kuiv ning läbi aegade parimate griinidega aprilli alguses! Reedel avame klubihoone ning nädalavahetusel on olemas ka restoran.

Caddiemaster on alates reedest avatud 9st kuni kella 18ni, päikesetõus on aprilli kolmandal nädalal kella kuuest ning loojub kolmveerand üheksa, jõuab veel mängima 9 rada ka kella 19st!

Range on avatud alates reedest 13. aprillist.

Kui ilm on armuline, siis saame avada Sea Course´i plaanide kohaselt  21. aprillil. Ootame ilusti väljaku kuivamise ära, võiksime avada ka varem, kuid soovime, et kui mängima tulete, saate nautida 100%. Ka Sea Course'i griinid on praegu väga heas seisus, meie ootame EGCC ajaloo parimat aastat ja soovime seda ka kõikidele meie klubiliikmetele ja külalistele!

Pange ennast kirja ka Sea Course Members Invitational võistlusele, mis toimub 29. aprillil. Iga liige saab tuua kaasa ühe kaaslase, kes veel meie liige ei ole! Juhendi leiab siit ning kirja saab panna ennast siit

Küsimuste puhul helistage julgelt 602 5290, tiiaegu on kõige mugavam broneerida Golfboxis ning võite alati ka saate meile emaili See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX