GOLFBOX

Stone Course on avatud alates 8. aprillist suvegriinidega! Caddiemaster on lahti kella 8'st esimene grupp võib minna peale hommikul juba kella 7'st. Miks mitte vaadata Mastersi eelviimast ringi, mis lõppeb kella 4 aegu ning seada sammud peale seda Jõelähtmesse ning tähistada seda hommikuse mänguringiga!

Kõik, kellel veel ei ole selle aasta aktiivset mänguõigust, saavad soetada green fee, mis on 59€ 18 raja mängimisel, 39€ 9 raja mängimisel. Klubiliige saab tuua kuni kaks külalist kaasa -50% allahindlusega. Range on märg ja veel suletud, samuti on kinni harjutusväljakud ning puttamisgriinid - maa on külunud ning ei saa teha auke griinidesse, Stone Course'il on meil talveaugud tehtud ette juba sügisel.

Caddiemaster on pühapäeval kohal alates kella 8'st hommikul, riietusruumid on avatud ja saab ka sooja sauna peale mängu. Restoran on veel suletud, kuid pakume kohvi ja teed ning saab soetada saiakesi, et mängu vahepeal nälg ei näpistaks.

Uudiseid greenkeeperitelt - griinid on läbi aegade parimas korras nii Stone kui Sea Course'il. Haigust praktiliselt ei ole, talvekahjustusi ei ole, kõikidel griinid on ilusti muruga kaetud ning loodame, et sooja jagub ning saame avada ka Sea Course'i planeeritult aprilli kolmandal nädalal.

Broneerige oma mänguaeg Golfboxis ning lisage ennast julgesti 2ste või 3ste rühmade juurde - väljak läheb täis ja mängime niikuinii kõik 4stes flightides pühapäeval. Küsimuste puhul helistage julgelt 6025 290. 

 

Ilusat hooaja algust kõikidele!

Kõik uudised ...

GOLFBOX