GOLFBOX

Meie klubiliige ning Eesti Golfikooli ja Elite Team’i liige Joonas Juan Turba võitis Tais TrueVisions Junior Golf Tour’i teise osavõistluse, tulemusega 72-75! Joonas on viimased kuu aega Tais soodsates tingimustes harjutanud ning teeb enne koduse hooaja algust paar võistlusstarti, et tähtsamateks võistlusteks parimas vormis olla. Kõva tasemega juuniorite tuuril on ta nüüd saavutanud esimese ja neljanda koha.

Joonas ise kommenteerib võistlust nii:
Mängisin 17.-18. märtsil The Pine Golf and Lodge väljakul toimuvat TrueVisions Singha Junior Golf Championships 2018 teist osavõistlust. Kahe ringi tulemusteks olid raja par ja +3. Esimesel päeval mäng oli üleüldiselt stabiilne, tegin 2 birdiet ja 2 bogey, ülejäänud parid. Sain ühe trahvi ja vähe birdiesid, kuna raualöök polnud lipule piisavalt lähedal. Teine päev oli tuuline, kaotasin oma momentumi 10. raja double bogey’le, millele järgnes veel kaks bogey, aga suutsin siiski stabiilselt lõpuni mängida. Võitjaks tulin läbi playoffi, mida mängisime 18ndal rajal. Lõin esimese löögi raud 3’ga fairwayle, 137 yardi pealt lähestusin pitchiga, tegin 27 jala (8m) pealt 2 putti ning võitsin sellega võistluse, kuna vastane tegi bogey.

3.-4. märtsil mängisin samal võistlusel TrueVisions –Singha Junior Golf Championships 2018 esimesel etapil, kus jäin kahe päeva kokkuvõttes +4ga neljandaks. Kahe võistluse põhjal olen edetabelis hetkel esimene. Esimesed viis kohta tagavad koha finaalvõistlusele – 17th TrueVisions International Junior Golf Championship 2018. Ehk siis kvalifitseerusin ilusti finaaletapile, mis toimub 3.-6. aprillil, vahetult enne seda kui tagasi Eestisse tulen!

Kõik uudised ...

GOLFBOX