GOLFBOX

Meil on hea meel teatada, et selle hooaja esimene võistlus EGCC Links Masters by Delux toimub 8. aprillil. Võistlus toimub traditsiooniliselt aprillikuu teisel nädalavahetusel - samaaegselt Augusta National Golf Club’is peetava The Masters’iga. 

Sarnaselt eelmise aasta võistlusele on ka sel korral on plaanis mängida 18 rada. Starditakse ühisstartidega, millest esimene start on planeeritud kell 9:00 ning teine kell 14:00. Registreerimisel andke meile teada, kummas stardis eelistaksite mängida. Anname endast parima, et soovidele vastu tulla.

Kogu võistluse osalejate arv on piiratud 96-le mängijale. Soovitame registreerida alloleval lingil kohe, et garanteerida endale võistlusele osavõtukoht.

Võistlusjuhendi leiab siit

Osavõtutasu on 29€ liikmetele, kellel on aktiivne 2018.a. mänguõigus soetatud. Kandidaatliikmetele on tasu 45€ ning külalismängijatele 60€.

Kui on mängijad, kellel Golfboxis aktiivset HCP'd ei ole, saab registreerida võistlusele 9€ lisatasu eest, vajalik on kindlasti võistluspäeval esitada koduklubist HCP tõend. Osavõtutasu sisaldab rangepalle, golfikäru kasutamist ning nii võistluse ajal kui ka pärast võistlust toitlustust ja loomulikult võimalikke auhindu Delux'ilt!

Võistlusele saab registreerida siit lingilt

Võistluse peasponsoriks on Delux, kes toodab kõrge kvaliteedi ning kaasaegse disainiga magamistoa tooteid. Kindlasti soovitame kõigil tutvuda Delux'i poolt pakutava tootevalikuga aadressil www.delux.ee ning tulla kohale, kus on võimalik võita ka Delux'ilt mõnusaid auhindu, mis garanteerivad senisest veelgi parema une.

Et garanteerida endale koht võistluseks, siis palume vastav võistlustasu kanda üle 
ESTONIAN GOLF & COUNTRY CLUB MTÜ arveldusarvele EE652200221021614555

Kõik uudised ...

GOLFBOX