GOLFBOX

Alustasime eelmisel aastal EGCC hommikukohvi sarjaga, kus meie enda klubiliikmed on rääkinud erinevatel huvitavatel teemadel klubikaaslastele. Marko Mihkelson rääkis välispoliitikast, Dzintar Klavan oma poja FC Liverpooli siirdumisest ja telgitagustest ning Barbi Pilvre sellest, kuhu suundub meie meedia tarbimine ning tootmine.

Selle talve esimene külaline on 9. jaanuaril meie klubi kapten Jüri Reitsakas, kes toimetab muuhulgas ettevõtetes Võrguvara ja Nutimaja ning kes on oma kodust teinud enda sõnul labori - katsetab erinevaid tulevikulahendusi, kuidas maja võimalikult tark oleks ja meile rohkem aega jääks perega olla ja golfi mängida! Jüri teeb ülevaate, mis täna maailmas juba olemas on ja mis lähitulevikus tulemas. Külmkapp, mis endale ise süüa tellib, on juba vananenud lahendus!

Hommikukohvi algab nagu ikka meil tavaks kell 8:30'st ning ettekanne on läbi kella 9:30ks, et soovi korral kella 10ks tööle jõuda. Loomulikult saab värske saia ja hea kohvi taustal kapteni juures pikemalt aega ka veeta.

Hommikukohvil on osavõtutasu 5€, mille eest soetame head kohvi, teed ja pirukaid. Kui soovid osaleda, siis palun registreeri kirja all oleval lingil:
REGISTREERI HOMMIKUKOHVILE

Kapteni elab Pirital, aadressi saadame kõikidele registreerunutele päev ennem 9. jaanuari. Loodetavasti saavad palju klubiliikmed osaleda.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX