GOLFBOX

Eelmisest aastast on meie klubil edastada veel üks rõõmusõnum - Marina Kruger saavutas Türgis MaxxRoyal Cup'i rahvusvahelises finaalis kolmanda koha! Allolevalt Marina caddie Edgari kokkuvõte võistlusest

Marina sõitis Türki juba nädal enne võistlust, et koos abikaasa ja caddie Edgariga võistluseks harjutada. Väljak oli laitmatus korras ja nii kiireid griine kui võistlusnädalal, polnud Marina ja Edgar ennem elus näinud.

Marina Kruger osales grupis, kus olid kõikide Maxx Royal Cup'i kvalifikatsioonide võitjad, kuhu ka Marina oli koha lunastanud EGCC toimunud Maxx Royal Cup'i kvalifikatsioonist. 36 rajalise võistluse eel korraldati ka soojendusring Maxx Royal Montgomery väljakul õhtul tulede valguses, mis Marinal väga hästi ei läinud, kuid kogemus pimedas prožektorite valguses mängida oli äärmiselt huvitav.

Esimese mänguringi läbis Marina 32 punktiga ning see andis talle neljanda koha, mängukaaslaseks muuhulgas olümpiavõitja 7-võistluses. Finaalpäeval mängis liidergrupp koos ning Marina alustas väga hästi, eriti tugev oli tal kiiretel griinidel puttamine. Viimase päeval tulemus oli 36 punkti vaatamata viimase kahe raja seiklustele nii puu taga kui griinil. Teise kohaga olid Marinal punktid võrdsed, esimene koht jäi kolme punkti kaugusele, võitis Venemaa mängija Andrew Mayatksky (Moscow City GC).

Nii Marina kui Edgar kiitsid väga Maxx Royal hotelli ning väljakut - tõeline luksus ning soovitasid kõikidel külastada. Sel hooajal on Maxx Royal kvalifikatsioon jälle Eestis ning toimub EGCC golfimaratoni raames 18. juunil.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX