GOLFBOX

Andres Kulbin EGCC hooaja avavõistlusel Links Masters by Delux. Võit tuli lõpuks mõned päevad enne aasta lõppu ära!

Kliimasoojenemine on kindel fakt - tähistasime Estonian Golf & Country Club'is jõulupühi juba viies kord järjest Jõuluvõistlusega! Teisel jõulupühal peetud võistlusel osales Stone Course'il maksimaalne võimalik hulk mängijaid ning võitjad lõid punktimängus kõik oluliselt rohkem punkte kui keset talve oleks oodanud.

Jõuludele kohaselt mängisime punastelt tiidelt ning Stone Course'il annab see meestele mängutasemeks mitu lööki vähem kui ollakse harjunud. Nii mõnigi leidis tulemuskaardilt enne võistlust üllatuslikult oma HCP'ks nulli või isegi miinuse. Aga kel löök enam-vähem sirge, sel ka tugev eelis - väljaku pikkus on Stone Course'il eest tiidelt vaid 5,0km võrreldes näiteks Sea Course valgete tiidega, kus pikkuseks on 6,2km ning raja par sama ehk 72.

Pidasime eriarvestust kolmes erinevas HCP grupis. Üle 28 HCP'ga mängijatest võitis Jõuluvõistluse Annes Sild 40 punktiga, teise koha sai Indrek Haavel 35 punktiga ning kolmandaks tuli Urmas Kitsing 33 punktiga. HCP 15,1-28 tuli võitjaks Annesega samas grupid mänginud Jaan Oruaas, kes kogus 18 rajalt samuti 40 punkti. Paavo Põld ja Pille Teearu jäid punkti võrra maha ja said vastavalt teise ja kolmanda koha, määravaks sai paremusjärjestuse selgitamisel lõpuprotokollis madalam HCP.

Nii mõnigi mängija HCP'ga alla 15ne tegi samuti oma elu tulemuse - esimesed kolm said kõik 38 punkti! Kolmandas kohas polud kahtlust, selle teenis võitjaga sama punktiarvuga Avo Lillemäe, kuid teise ja esimese koha selgitamiseks läks lisaks mängu HCP'le vaja lisakriteeriumit, kus võrdlesime väljaku viimast 9 rada. Nii Andres Kulbin kui Vello Kahro läksid võistlusele HCP'ga 10,7 ning mängisid mõlemad 76 lööki. Vello Kahro mängis väljaku esimese poole 35 löögiga ja Andres Kulbin väljaku teise poole 35 löögiga. Kui mängu HCP oli sama, võrdlesime juhendi järgi väljaku viimast 9 rada ning võidu võttis sellega suurepäraselt mänginud Andres Kulbin. Mitteametlikel andmetel oli tegemist Andrese selle hooaja esimese võiduga. Tuleb oodata rahulikult oma hetke ja küll see võit ka lõpuks tuleb!

Lisaks soojale stritsile, kringlile ja jõululauludele hpidis võistlusel meeleolu üleval ka suurepärane golfiilm - allakirjutanu ei mäleta, et sel hooajal oleks Stone Course'il nii vähe tuult olnud kui nüüd Jõuluvõistlusel! Vihma hakkas sadama 3h ja 55min peale avapauku ning selleks ajaks jõudsid just enamus mängijaid ilusti ka meie väiksesse talvisesse klubihoonesse range'il. Mitteamaetlik autaustustamisstseremoonia toimus kohe peale võistlust, ametlik saab olema meie järgmisel võistlusel, mis olenevalt ilmast on kas 30. detsembril või algselt planeeritud 1. jaanuaril. Kõikide gruppide kaks parimat saavad endale nimelise karika, kus peal lisaks nimele ja ilus tulemus ning kena kuupäev, mida meenutada tulevikus.

Kuna ilmaprognoos on tänaseks oluliselt muutunud ja ennustab miinuskraade aasta viimaseks päevaks ja 1. jaanuariks, siis meie järgmine võistlus toimub laupäeval 30. detsembril. Sel korral mängime samades võistlusklassides punktimängu, kuid teeme väljaku pikemaks - HCP alla 15ne mängib tagatiidelt, HCP 15-28 klubitiidelt ning naised ja HCP'ga üle 28 mängivad eest tiidelt. Võistlustasu on samuti 20€, millele lisandub päeva green fee 25€, kui mänguõigus Stone Course'il sel aastal puudub.

30. detsembri võistlusele saab registreerida siin. Kõik, kes olid broneerinud 1. jaanuari võistlusele, need on automaatselt hetkel kirjas 30. detsembri võistlusel. Ole head ja andke teada klubile, kui te kuupäeva muudatuse tõttu osaleda ei saa See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

EGCC Xmas Golf '17 TULEMUSED

Vana-Aasta ärasaatmise võistlusele saab registreerida siin

Suured tänud kõikidele võistlejatele, kes said võimaluse jõulupidu järgselt tulla Jõelähtmesse golfi mängima - oli jälle erakordselt tore ja mõnus talve alustada ja pühi tähistada üheskoos oma lemmikhobiga!

 

Ilusaid pühade jätku!

Hanno Kross

Jõulu- ja aastavahetuse võistluse korraldaja

Kõik uudised ...

GOLFBOX