GOLFBOX

Meie klubiliikmele Arvo Tammikule algas nädal keskmisest paremini - Arvo otsustas võtta golfihooajast viimast ning minna esmaspäeva, 27. novembril mängima, kaaslasteks Ülo Polli, Avo Lillemäe ja Väino Valts. Stone Course'i teisel ringil, mängu 12 rajal (Stone 3ndal) lõi Arvo palli ühe löögiga auku! Mõnus seltskond mängis punastelt, raja pikkus 3ndal on 127m, kepp oli hybrid 4 ning auku lendas Wilson Smartcore pall.

Tegemist oli selle hooaja teise hole-in-one'iga EGCC's, 1. mail lõi oma elu kolmanda hole-in-one'i klubiliige Andres Mauer. 27. novembril Arvo poolt löödud hole-in-one oli EGCC 12 aastase lahtioleku aja jooksul 55's ehk keskmiselt on igal aastal tehtud 4,6 hole'i-in-one'i. Kõige enam on saadud ühe löögiga pall auku EGCCs aastal 2014, kui shampust sai teistele välja teha 11 mängijat hooaja jooksul. Ka 2016 oli erakordselt helge mängijatele, kui hole-in one'i tehti 10 korda. 

Palju õnne Arvole ja jube kahju, et klubihoone lahti ei olnud - oleks saanud kogu klubile välja teha... Eks siis järgmise hole-in-one'i peab ajastama järgmisele suvele, saame kõik koos suurema peo imelise löögi puhul!

 

 

 

EGCC Hole-In-One'ide ajalooga saab tutvuda siin

Kõik uudised ...

GOLFBOX