GOLFBOX

EGCC greenkeeping meeskond ettevalmistamas väljakut meeste EM'i kolmandaks mänguringiks 2016. augustis
Foto: Hanno Kross

EGCC 2018. aasta klubivõistluste kalender on suures plaanis paika saanud - jätkame oma oluliste võistlustega, millest üks on järgmisel aastal ka erakordne. Tähistamaks Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva, korraldame EV100 sünnipäevavõistluse, kus osaleda saavad kõik, kuid parimad koguni kolmel päeval 72-rajalisel võistlusel 18.-20. augustini.

  • Hooaeg algab nagu juba tavaks saanud meie Stone Course'il samal ajal, kui Augustas mängitakse Mastersit. EGCC Links Masters by Delux toimub pühapäeval, 8. aprillil.
  • Uue võistlusena mängime 29. aprillil Sea Course'i avavõistlust. Oleme avanud Sea Course'i kõige varem 1. aprillil ning kõige hiljem 1. mail ehk hiljemalt aprilli lõpus saame Sea Course'i avamist võiistlusega tähistada.
  • Meie sünnipäevavõistlus EGCC Anniversary Tournament toimub traditsiooniliselt mai lõpus, järgmisel hooajal reedel, 25. mail
  • President Cup'i, kus juba mitmel aastal on mitukümmend inimest järjekorras, et starti saada, mängime pühapäeval, 10. juunil
  • Jaanipäevanädalat alustame esmaspäeval, 18. juunil, mil mängime EGCC golfimaratoni, mis on traditsiooniliselt 42. raja pikkune - mängime 18 rada Sea Course'il, 18 rada Stone Course'il ning lisaks 6 rada Sea Course'il
  • 8-13. juulini toimuvad Eestis Rotary maailmameistrivõistlused golfis ning muuhulgas ka EGCC Sea Course'il
  • The Open'iga samaaegselt mängime alati ka EGCC Captain Challenge'it - võistlus toimub reedel, 20. juulil
  • Klubimeistrivõistluseid mängime sel aastal 4-5. augustini
  • Aasta üks silmapaistvamaid võistlusi on Eesti Vabariigi 100 golfivõistlus, mille raames on kõikidel võimalik mängida 72 rada löögimängus või siis ühineda viimaseks päevaks, 20. augustiks, et tähistada taasiseseisvumispäeval meie väljakul ühe võistlusringiga Vabariigi sünnipäeva. Võistluse raames anname ka EGCC Trophy tiitli välja. Alustame laupäeval 18. juulil, mil mängime 27 rada (18 Sea Course'il, 9 Stone Course'il), pühapäeval mängime samuti 27 rada ning tagatiidelt löögimängijad mängivad viimase ringi Sea Course'il esmaspäeval, 20. augustil. Kõik, kes 72 rada ei soovi mängida, saavad ühineda ühepäevaseks võistluseks Sea Course'il 20. augustil, peale mida tähistame ühiselt EGCC's Eesti Vabariigi 100. sünnipäeva suure peoga.
  • 30. septembril mängime Sea Course'i hooaja viimast võistlust, mida teeme samuti esmakordselt
  • Oktoobri alguses, 6.-7. oktoobril, on meie tavapärane kahepäevane löögimängu võistlus Stone Course'il - Links Championship
  • Cross Country't mängime pühapäeval, 28. oktoobril
  • Hooaja lõpetamise teeme eraldi laupäeval, 3. novembril

Kellel huvi, saab juba järgmise aasta olulisemad kuupäevad enda jaoks kalendrisse kirja panna. Lisaks meie traditsioonilistele võistlustele korraldame loomulikult ka olulisi sarivõistlusi järgmisel aastal ning nendest juba täpsemalt koos kuupäevadega novembris. 

Kõikidel, kellel on huvi enda ettevõttega teha väiksem või suurem sündmus/võistlus Estonian Golf & Country Club'is, on teretulnud aegsasti ühendust võtma, et parimad päevad endale broneerida. Oktoober-november on tihe aeg järgmise aasta kuupäevade broneerimisel.

EGCC meeskond on korraldanud nii väikseid intiimseid sõpruskondade võistlusi kui ka World Cup Qualifier'eid ja Euroopa meistrivõistluseid. Teie käsutuses on Eesti kogenuim seltskond golfisündmuste korraldamisel - oleme rõõmsad, kui meid ära kasutate oma klientide ja koostööpartneritele ilusa päeva korraldamisel. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX