GOLFBOX

 Foto: Urmas Kamdron

Laupäeval, peale Cross Country by Peugeot võistlust, kogunesid klubiliikmed Hilton Park hotelli, et väärikalt saata ära käesolev golfihooaeg. Klubiliikmetele esines kontserdiga mitmekülgne helilooja ja laulja Jarek Kasar, keda ei lastud enam minema ja kutsuti korduvalt lavale tagasi!

Jarek "Chalice" Kasari ligemale poolteist tundi kestnud kontsert oli lisaks muusikale täidetud publiku naerupahvakutega - saime osa erakordselt toredast meelelahutusest. Loodetavasti suudame Jareku meelitada ka golfiväljakule - tal on green card olemas, kuid sellega on tema golfikarjäär senini ka piirdunud. 

Estonian Golf & Country Club'i hooaja lõpetamisel on alati olulised olnud meie eriauhinnasaajad - liikmed, kes meie arvates on hooajal enim silma jäänud. Nii mõnigi laureaat sai auhinna statistikale tuginedes (nt enim mänguringe jne), kuid enamus on siiski valitud mitme kandidaadi hulgast ning aluseks emotsionaalsed otsused, tuginedes käesoleva hooaja kogemustele.


Foto: Urmas Kamdron

ERIAUHINNAD 2017

Esimesena andsime auhinna Michael Tavisele - ta sai klubi selle hooaja "Kiireima golfimängija" tiitli. Michael mängib tavaliselt hommikuti ning üldiselt üle kahe tunni ta golfiväljakul ei veeda. Kiireim mänguring on natuke üle ühe tunni ning selle juures jääb üldiselt tema löökide arv ka 80-85 vahele, heal päeval paar lööki isegi vähem.

"Enim mänguringe" mängis sellel aastal EGCC's Dzintar Klavan, kes tänaseks on käinud mängimas 148 korda. Hooaeg veel kestab ning kui kaks korda päevas mängida, saab ehk 200 sel aastal veel täis smile 

Valisime sel hooajal ka "Golfpere" auhinnasaaja - võitsid perekond Kangustid, kes üheskoos perega osalevad enamus noortevõistlustel ja kui võistlusi ei ole, siis leiavad ikka koos tee väljakule, et perega ühiselt aega veeta.

Esmakordselt andsime ka "Ärgas märkaja" auhinna, mille võitis Eve Pärnsalu. Auhinnaga soovime tänada kõiki klubiliikmed, kes ikka annavad teada, kui näevad klubis midagi head ja võib-olla mõnikord ka mitte nii head. Tagasiside on alati väga oluline, et saaksime klubi enda jaoks veel paremaks muuta. Eve on lisaks ettepanekutele ka tihti võtnud ise kätte ja teinud ära palju klubi heaks. Ootame nö "algatustoimkonna" juhina temalt kindlasti ka järgmisel aastal palju häid ideid, et klubi kasvaks nii hulgalt kui sisult.

"Kõige Suurema Sõbra" auhind läks Tõnu Toivo Pruunsillale. Selle tiitliga soovisime juhtida tähelepanu, et golfimäng on ideaalne võimalus tutvuda uute inimestega. Kui Toivo Tõnu tuleb mängima, siis esimene küsimus on tal alati, et kas on kedagi, kellega ühineda? Julgustame alati mängijaid Golfboxis liituma gruppidega, kui väljakul on keskmisest rohkem inimesi ning mõni vaba koht on olemas kahestes või kolmestes rühmades.

"Enim võistlusringe" auhinna võitis Margarita Ross, võisteldes meie väljakul kokku 24 korral. Lisaks kindlasti veel nii mõnigi võistlusring teistes Eesti klubides.

"Aasta tegu" kandidaate oli ka mitu, kuid sel aastal otsustasime anda auhinna juba aastaid oodanud naiste võistlussarja eduka käimalükkamise eest Kairi Luurile ja Helen Pastarusele. "Ladies Night Out" võistlussari läks kiiresti ja edukalt käima. Soovime tänada Kairit ja Helenit suure panuse eest isiklikust ajast - tagasiside osalejatelt on olnud väga positiivne. Ootame järgmisel aastal naisi ja sõbrannasid veelgi rohkem EGCC'sse üheskoos mõnusalt aega veetma.

Sellel hooajal oli meie klubi "Suurim HCP langetaja" Igor Savenkov, kes alustas hooaega HCP-ga 48 ning hooaja lõpuks langetas oma mängutaseme 23,5 peale. Ajalugu on näidanud, et selle auhinna saajad on järgmistel aastatel väga aktiivselt mänginud ning võitnud ka muid auhindu (hea näide on Kaido Hint, kes võitis klubi rajamängu 2016. aastal).

"Väljapaistvaim" tiitel läks sellel hooajal Anneli Raukasele, kes hakkab mänguväljakul silma keskmisest värvilisema ja kenamana ning ka hea hooaja eest, kus ta võttis hooaja alguses mitu võitu klubis toimunud võistlustelt.

Andsime ka "Kõige tervema veterani" tiitli ja selle võitis Maido Pajo. Maidole antud auhinnaga soovisime esile tõsta üle 65 aastaseid mängijaid, kes kõik sooviksid palju mängida (kuid mõnikord tuleb päev-kaks tervise vms tõttu vahele jätta). Maido näide on hea - mida rohkem mängida, seda tervem ollakse - golf on puhas tervis!

"Aasta klubiliige" auhinna sai sel hooajal Jüri Teemant. Lisaks aktiivsele mängimisele on ta aidanud paljusid uusi mängijaid golfi juurde tuua, on tutvustanud golfi ja golfikeskust enda algatusel uutele potentsiaalsetele mängijatele, on osalenud aktiivselt võistlustel, esinenud seal hästi ning vaatamata 2015-2016 aastal olnud keerulisele olukorrale meie griinidel, on toetanud hea sõnaga nii teisi klubiliikmeid kui EGCC meeskonda, on jäänud alati viisakaks ja väärikaks ning on meie meelest hea eeskuju meile kõigile. 

Foto: Urmas Kamdron 

Soovime tänada kõiki klubiliikmeid ja külalisi käesoleval hooajal, kes on meie juurde tee leidnud! On olnud väga hea hooaeg ning enamus eesmärke, mis oleme endale püstitanud, on teoks tehtud. Sellel aastal tehtud otsuseid ja tööd on kindlasti veel rohkem näha järgmisel aastal, mida kogu EGCC meeskond juba ootab. 

Suured tänud ka hooaja lõpetamisel meie heategevusfondi loteriisse auhindu annetanud toetajatele - Tallink, Hilton, Peugeot ja Sony. Müüsime 5€ loteriipileteid 800€ eest ning see summa läheb EGCC heategevusfondi, kust 2018. aasta jaanuaris anname välja oma esimesed stipiendiumid. Vastavalt fondi statuudile läheb 50% noorte golfimängijate toetuseks ning 50% mitte golfiga seotud heategevusprojekti toetuseks. EGCC heategevusfondi põhikapitali on kogunenud koos hooaja lõpetamisel teenitud summaga üle 3500€.

Väljakud on veel lahti, kuid vaadates ilmateadet, siis ärge enne kella 11-12 golfimänge planeerige - öösiti on külm ja härmatisega on keelatud väljakule minna. Sel nädalal keeratakse ka kella, ehk pimedks läheb järgmisel nädal juba poole viiest õhtul. Sea Course on mängijatele avatud oktoobri lõpuni ning Stone Course suvegriinidega seni, kuni lumi tuleb. Täname aktiivse võistlushooaja eest ja näeme veel sel aastal meie väljakutel!

Urmas Kamdron fotod 

Kõik uudised ...

GOLFBOX