GOLFBOX

Rein Auväärt
foto: Urmas Kamdron

Rein Auväärt alustab oktoobri keskel sisetreeningutega Tere Tennisekeskuses asuvas golfisaalis ning novembrist alustavad ka Enrico Villo ja Egeti Liiv Pirital asuvas BMW Sisegolfikeskuses treeninguid. Vimaste aastate näitel võib öelda, et kõige rohkem on hooaja jooksul arenenud ja võistluste võite võtnud ikka mängijaid, kes teevad eesmärgist tööd ka sügis-talvel sisetingimustes.

Rein Auväärt alustab sügis - talviste treeningutega Tere Tennisekeskuses olevas golfistuudios alates 17. oktoobrist teisipäeval kella 13st kuni kella 18ni, mil algab viimane treening. Neljapäeviti alustab Rein kella 15st ning viimaste treenignute algus on samuti kell 18:00

Treeningud toimuvad neli inimest grupis, kestvusega 60 min. Ühe treeningu hind 25€, sisaldab riiete kappi, pesemise võimalusi ja sauna. Tasumine koha peal ühe kuu treeningute eest korraga või pangaülekandega. Keskuses mugav einestamise võmalus.

Registreerimiseks saab saata Reinule kirja See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud., või helistage telefonil 5165753.

Treeningud mõeldud kõigile golfiharrastajatele, kes alles alustavad golfiga tutvumist, kellel on minged kogemusi golfis peale algkursuse sooritamist ja juba aastaid tegelenud golfiharrastusega. Tore, kui tuleval hooajal on Eesti väljakutel palle lendu ja otse saatvaid harrastajaid rohkem.
Swingi arendamiseks abivahendid ja EXPLANAR.

Pro Enrico Villo ja Egeti Liiv alustavad rühmatreeningutega novembris BMW Sisegolfikeskuses. Keskus avatakse sisehooajaks 1.novembril ja treeningute ajakava lähiajal ja EGCC ning Golfikooli koduleheküljel. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX