GOLFBOX


      EGCC Links Championship 2017 võitjad Sten Erik Soo ja Anneli Esken. Foto: Karin Sepp

Nädalavahetusel toimus hooaja viimane tõsisem klubivõistlustlus, kahepäevaline EGCC Links Championship, kus puhtas löögimängus panid end Stone Course'il proovile 24 võistlejat, kellest 5 olid naised. Võistlus peeti kahes klassis: mehed ja naised. 

Peale esimest võistluspäeva juhtis meestest 79 löögiga Margus Eek, ühe löögi rohkem tegi Sten Erik Soo ning kolmandaks jäi Toomas Kull 82 löögiga. Naistest tõusis liidrikohale Anneli Esken, kes tegi kokku 86 lööki, Alla Holopainen jäi teisena Annelist viie löögiga maha ning kolmandaks mängis end Kairi Luur 92 löögiga. 

Teisel võistluspäeval said mängijad tõelist linksi ilma kogeda ning esimese päeva üllatajal, Margus Eekil, ei õnnestunud enam liidripositsiooni hoida. Teisel päeval tehtud 92 lööki langetas Eeki võistluse kokkuvõttes kümnendale kohale. Tugeva tuule ja tiheda vihmaga tuli kõige paremini toime aga Sten Erik Soo, kes tagatiidelt läbis Stone Course'il 18 rada 77 löögiga. See kindlustas ka Stenile üldvõidu, tehes kahel päeval kokku 157 lööki. Toomas Kulli mängu ilm ei mõjutanud, stabiilselt läbis Kull rajad taas 82 löögiga ning tõusis üldkokkuvõttes 164 löögiga teisele kohale. Esimesel päeval 85 lööki teinud Janar Toomesso mäng paranes teisel võistluspäeval, mil Janaril õnnestus teha 5 lööki vähem kui esimesel võistluspäeval ja tõusta seega lõpuprotokollis kaheksandalt kohalt auhinnalisele kolmandale kohale (kokku 165 lööki). 

Naiste klassis jäid esimesel päeval välja mängitud kohad samaks. Liidripositisiooni suutis ka teisel päeval hoida Anneli Esken, tehes 3 lööki sel päeval küll rohkem, kuid võitis võistluse ülekaalukalt 175 löögiga. Alla Holopainen säilitas oma teist kohta ka peale teist võistluspäeva (92 lööki) ning kahe päeva kokkuvõttes mängis ta 36 rada läbi 183 löögiga. Kolmandaks jäi Kairi Luur 187 löögiga. 

Täname kõiki tublisid võistlejaid, kes karmist ilmaprognoosist ei heitunud ja võistluse lõpuni mängisid. Suured tänud ka väljaku hooldusmeeskonnale, kes Stone Course'i suurepärasesse tippvormi oli viinud, kus griini kiirus ületas lausa kümne. 

ECCC LINKS CHAMPIONSHIP TULEMUSED

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX