GOLFBOX

Kutsume kõiki klubiliikmeid koos kaaslasega EGCC hooaja pidulikule lõpetamisele 21. oktoobril algusega kell 19:00 Hiltoni hotelli Las Vegase saali (II korrusel).

Kell 19:30 esineb meile tunniajalise kontsertiga mitmekülgne muusik, laulja ja helilooja Jarek “Chalice” Kasar, kelle lugude esiplaanil on alati sõnum, mõtted, mis kõnetavad inimesi ja ühiskonda. Ise kirjeldab artist oma eesolevat kontserti järgmiselt: “Minu kontsert. Best of. Laval mina, klaver ja rütmimasin. Lisaks muusikale saab olema ka lõbus.”

Peale kontserti teeme kokkuvõtteid lõppevast hooajast ja anname üle auhinnad nii traditsiooniliste kui üllatuslike saavutuste eest käesoleval hooajal. Autasustame ka hooaja viimase võistluse Cross Country by Peugeot Cross Over võistluse ja klubi HCP rajamängu edukamaid mängijaid.

Hooaja lõpupeo osalustasu on 35€, kaaslasele 25€, mis sisaldab kontserti, rikkalikku suupistevalikut koos tervitusjoogi ja veiniga. Osalemiseks palun registreeru siin: http://csi.egcc.ee/20171021_hooaja_lopetamine

Osalustasu palume üle kanda AS EGCC kontole LHV pangas: EE397700771001336510.

Kõik uudised ...

GOLFBOX