GOLFBOX

Septembrikuu viimasel reedel pidas hooaja lõpuvõistlust EGCC 50+ Tuur by Puukeskus. Viimast korda sel hooajal saadi Sea Course'il kokku ja mängiti individuaalset HCP löögimängu ning ei puudunud ka lõbusad erivõistlused. Traditsiooniliste "Lähim lipule" ja "Pikim avalöök" võistluste kõrval sai oma löögitäpsust proovile panna 17. rajal, kus need mõlemad võistlused olid kokku viidud - mängijad, kelle pall avalöögist griinile jõudis, osalesid "Lähim lipule" väljakutses; kelle löök peatus aga edenemisalal või vahetult griini ääres, võistlesid pikima avalöögi nimel. 10. rajal ootas mängijaid Ken-Marten Soo Golfikoolist ja kõik soovijad said 10 euro eest Ken-Marteni vastu lipule lähima löögi nimel võistelda. Võitjad said kingiks ka karbi palle ja kõik rahalised panused lähevad Golfikooli laagrite korraldamiseks.

Hooaja viimasel võistlusel osales 12 naist ning 40 meest, tulemused jäid vahemikku -5 kuni +21. Meestest tuli kolmandaks Vello Kahro (-4), Priit Post ja Jüri Tiitus lõpetasid mõlemad tulemusega -5, Jüri võitis mängu tänu madalamale händikäpile. Naistest kuulus kolmas koht Pille Teearule (+2), Marina Kruger oli teine (-1) ning võitis Christina Godwin (-5).

Kõik finaaletapi tulemused: MEHED ja NAISED

Peale mängu koguneti golfirestorani Musi, et üheskoos hooaega meenutada ja auhinnad välja jagada. Selle aasta 50+ sarja nimitoetaja Puukeskus oli hoolitsenud meelelahutuse eest ja nii sai õhtusöögi kõrvale kuulata DJ Tom Lilienthali muusikavalikut. Nagu ikka, olid 50+ klubiliikmed ise lahkelt kaasa toonud auhindu nii erivõistluste eest kui loosiga välja jagamiseks. Seekord üllatasid kaaslasi Uljas Loos, Edith ja Leho Alliksoo, Hannes Priks, Leho Aros, Jüri Tiitus ning muidugi Büroomaailm - Marga ja Jüri Ross. 

50+ kõikide osavõistluste eest oli võimalik teenida punkte summas 1-30. Hooaja edetabeli arvestusse võeti 5 parima etapi tulemused. Võistlusetappides osales läbi hooaja 65 meest ja 24 naist, seda oli taas rohkem kui eelmisel aastal.

Naiste pingereas oli kolmas Kersti Klaas, kes oli osalenud 7 etapil, ühe neist võitnud ning korra teiseks jäänud ja teeninud kokku täpselt 100 punkti. Esimese ja teise koha seisu ei saanud enne viimast etappi ennustada - finaali eel juhtis Margarita Ross vaid 1 punktiga. Marga tuli lõpuks 129 punktiga siiski teiseks olles osalenud 7 etapil ja neist tervelt 3 võitnud. Sarja võitis naiste arvestuses Marina Kruger, kelle nimi rändkarikal ka eelmise aasta võitjana kirjas on. Marina võttis osa 8 etapist, võitis neist 2 ning jäi kolmel korral teiseks. Marina punktisumma oli 132.

Meestest saavutas kolmanda koha mullune võitja Toomas Kull. Toomas jõudis osaleda 8 etapil, millest võitis ühe ja teenis 76 punkti. Jaan Oruaas sai teise koha 79,5 punktiga. Jaan võttis osa samuti 8 etapist, võitis ühe ja jäi ühel korral teiseks. Meeste arvestuses viis sarja üldvõidu koju Väino Valts 87 punktiga. Ka Väino osales 8 etapil ja võitis neist ühe.

Kõik hooaja üldtulemused: MEHED ja NAISED

50+ klubiliige Maido Pajo on juba aastaid välja andnud karika ja auhinna hooaja jooksul enim händikäppi langetanud võistlejatele. Sel aastal langes HCP kõige rohkem Pille Teearul (25,2 - 22,0) ja Jaan Oruaasal (35,8 - 26,1).

Täname kõiki sarjast osavõtnuid ning neid, kes erivõistluse auhindadega kaaslasi meeles pidasid.

Aitäh Lehorexile 2017 hooaja pallide eest, Puukeskusele muusikavaliku eest ning Eesti Golfikoolile ja Büroomaailmale, kelle auhinnad ei puudunud üheltki vaheetapi auhinnalaualt. 

Suur tänu Toomas Kullile tema töö eest kõigi 9 võistlusetapi organiseerimisel.

Kohtumiseni 2018 aasta kevadel!

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX