GOLFBOX

Teisipäeval, 19. septembril sai peetud selle hooaja viimane Võrguvara ja Sõbrad by Fortinet sarja osavõistlus. 16 tiimi pani end proovile Fourball'i mängides ning kena tuulevaikne õhtupoolik aitas mängule igati kaasa. Põnevust lisasid ka erivõistlused, mis olid tõesti erilised. Kohe 1. rajal oli võimalik saada auhind lähimale lipule tehtud löögi eest, lipuks oli aga surfilipp, mis tiiboksidest kenasti näha oli. Naistest lõi oma palli kõige lähemale Anne Piirsalu, meestest Indrek Turmen. 10. rajal toimus järgmine erivõistlus ja seal oli eesmärgiks saada pall kõige lähemale griinile, kusjuures griini peale pall sattuda ei tohtinud. Parimad löögid tegid 10. rajal Anneli Raukas ja Mihkel Lekk. Kõikidel PAR 3 radadel oli hole-in-one löögi eest võimalik võita veel Fortineti tulemüür, see jäi kahjuks siiski välja andmata.

Finaalvõistluse lõpetasid 2 tiimi tulemusega -7. Tauno Telvik ja Reijo Sirila jäid kolmandaks, Hiie Nõmmela ja Tiit Järvekülg võitsid tänu madalamale händikäpile teise koha. Võistluse parim tiim, Jaan Oruaas ja Annes Sild lõpetas tulemusega -12.

Kõik finaali TULEMUSED

Õhtusöögil golfirestoranis Musi kuulutati välja ka kogu hooaja parimad võistkonnad ja individuaalmängijad. Hiie Nõmmela ja Tiit Järvekülg saidki kohe teist korda auhinnalaua juurde tulla, sest nemad olid üldarvestuses kolmas tiim kogudes 31 punkti. Sten ja Joel Adul teenisid kokku 41 punkti ja said koju viia teise koha karikad ja auhinnad. Parimad olid taas finaali võitnud Jaan Oruaas ja Annes Sild, nende tiim sai hooaja peale kokku 56 punkti.

Individuaalarvestuses oli kolmas Vallo Välb (23 punkti), teine Tauno Telvik (32 punkti) ja võitjaks tuli Indrek Turmen, kelle punktisumma oli 40.

Kõik hooaja ÜLDTULEMUSED

Võrguvara meeskond oli terve hooaja vältel auhindadega väga lahke ning Jüri Reitsakas lubas kohe auhinnatseremoonia algul, et tühjade kätega ei pea keegi lahkuma. Loosiauhindu jagus tõesti kõigile, õnnelikumad said neid lausa mitu.

Suur tänu Jürile ja Taunole meeleoluka sarja korraldamise eest ning kõikidele võistkondadele, kes hooaja jooksul etappidest osa võtsid.

Kõik uudised ...

GOLFBOX