GOLFBOX

5. septembril toimus EGCC naiste sarja Ladies Night Out viimane V etapp.


Eesti Golfikooli Head Pro Enrico Villo alustas golfikliinikuga, mille teemaks oli löögid eriolukorras. Enrico jagas näpunäiteid, kuidas lüüa kui pall asub kallaku peal või keerulises asukohas. Osalejad said vastused oma küsimustele ning häid nõuandeid keerulisteks situatsioonideks, mis neil väljakul tekkinud on.

Seejärel mängiti ühisstardist 9 rada võistkondlikult Chapmani stiilis. Võistkonnad olid loositud, et tiimide hcp-d oleks võimalikult sarnased.
Võitjateks osutusid Kristi Õng ja Imbi Helm, kellele järgnesid Thea Sander ja Piret Aloe ning kolmandad olid Nelli Nison ja Helena Raud. Pikima avalöögi tegi seekord Nelli Nilson ja kõige läheamle lipule lõi Karin Pärnpuu.

Vaata kõiki finaali tulemusi SIIT.

Kogu hooaja kokkuvõttes kogus sarjas kõige rohkem punkte Annika Sutt, kes sai Ladies Night Out 2017 võidukarika.

Peale võistlust koguneti golfirestorani Musi, kus Jörgen Puis Füsioexpert OÜ-st rääkis väga haaravalt, mida teha, et golfis vigastusi vältida ning treeningust taastuda.

Täname V etapi toetajaid Sportlandi, Tallinkit ja Veinclubi, kes panid välja auhinnad ning kostitasid osalejaid maitsvate suupistete ja veiniga.

Kohtumiseni järgmisel aastal veelgi põnevamate mänguformaatidega, huvitavate ettekannetega ning paljude toredate golfinaistega!

Kõik uudised ...

GOLFBOX