GOLFBOX

Esmaspäeval, 28.08 kogunes meie 50+ seltskond taas Stone Course'ile, et järjekordne võistlusetapp maha pidada. Seekord oli aga kaasasolev golfivarustus pisut ebaharilik - mängiti ainult raudadega, kõik muud kepid tuli kõrvale jätta. End sellises mängus proovile panna soovijaid oli lausa nii palju, et kõik võistlema ei pääsenudki. Need, kes end aegsasti kirja panid, said aga osa ilusast tuulevaiksest õhtust, mille muutis veelgi rõõmsamaks ikka Toomas Kull, kes läheneva tähtpäeva puhul kõiki võistlejaid rajal tordi ja tervitusjoogiga üllatas.

Traditsiooniliselt viisime läbi ka kaks erivõistlust. 3ndal rajal lõid lipule kõige lähemale Linda Kahro (3,43m) ja Jüri Kalda (3,39m); 5ndal rajal tegid aga pikima avalöögi jällegi Linda Kahro ja Jan Larsson. Jani avalöök oli lausa üle 220m pikk.

RaudKivi võistluse tulemused olid pisut tagasihoidlikumad kui tavaliselt punktimängus. Naistest lõpetasid nii Marina Kruger kui Margarita Ross mängu 29 punktiga, kõrgem händikäp jättis Marina seekord kolmandaks. Võitja Kersti Klaas kogus 31 punkti. Ka meeste puhul oli teise ja kolmanda koha punktide arv sama - Lembit Veelmaa ja Jaan Oruaas said mõlemad 36 punkti, kõrgema händikäpi tõttu jäi ka Lembit kolmandaks. Esikoht kuulus Toomas Kullile 37 punktiga.

Golfikool premeeris omalt poolt ikka neid, kel võistlus nii hästi ei läinud. Eratreeningule pro'ga saavad selle etapi järgselt minna Barbi Pilvre ja Vallo Välb.

Kõik RaudKivi võistluse TULEMUSED

50+ tuuri üldises edetabelis on Marina Kruger oma edumaad veidike vähendanud. Marina juhib tabelit endiselt 158 punktiga, teisel kohal on Margarita 140 punktiga ning kolmandal kohal Kersti 129 punktiga. Meeste edetabeli seis on pińgelisem - esikohal on nüüd Väino Valts 76 punktiga, teise kohal Jaan Oruaas 74 ja kolmandal Edgar Kruger 67 punktiga.

Edetabelite seis: NAISED ja MEHED

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus jätkub 11. septembril. Siis mängime Sea Course'il ja võistlusformaadiks on Pars Texas Scramble.

Registreerumine võistlusele on Golfboxis avatud 10. septembrini.

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX