GOLFBOX

15. augustil toimus EGCC naiste sarja Ladies Night Out III etapp. Võistlussari kogub naiste seas järjest rohkem populaarsust, sel etapil osales 32 golfinaist.

Esmalt viis Eesti Golfikooli Head Pro Enrico Villo läbi golfikliiniku teemal bunkri löök. Peale Enrico poolset teooriat ja näpunäiteid, ei tundunudki palli bunkrist välja saamine nii raske ning paljud tunnistasid, et ei karda enam bunkrisse sattuda.

Seejärel mängiti ühisstardist 9 rada punktimängu Sea Coursel. Erivõistlusel sai seekord boonuspunkte eduka bunkrilöögi eest. Seekord toimus auhindamine kahes grupis - kuni hcp 35,9 ning 36 ja kõrgem hcp.
Madalama hcp grupis osutus võitjaks Annika Sutt 22 punktiga, teine oli Thea Sander 21 punktiga ning kolmas Kristi Õng 20 punktiga, kolmanda otsustas võrdse tulemuse puhul juhendi järgi madalam hcp. Kõrgemas hcp grupis sai esikoha Merle Soovik 22 punktiga, talle järgnesid Malle Dulder (17 punkti) ja Helen Esinurm (16 punkti)
Bunkri erivõistlusel jäi parim tulemus viiki, auhinna said Anneli Raukas ja Gerli Rosenfeldt. Lähimale lipule lõi Maren Kuris ning pikima avalöögi tegi Nelli Nilson.

Peale võistlust koguneti golfirestorani Musi, kus Mauri Saarend Estravelist jagas reisimise nippe ning andis soovitusi lennupiletite ostuks.

Täname IV etapi toetajaid Estravelit ja Marc & Andre’d, kes panid välja auhinnad ning väikesed kingitused kõigile osalejatele.

Järgmine etapp toimub 5. septembril algusega kell 17.00. Golfikliiniku teemaks on eriolukorrad väljakul ning seejärel mängime 9 rada võistkondlikku punktimängu Sea Coursel Chapmani formaadis.

Kõik uudised ...

GOLFBOX