GOLFBOX

Hea ebsikast golfisõber!

Taaskord on kätte jõudnud aeg ebsikatel golfimurul kohtuda, sest peatselt on toimumas golfiturniir EBS Habakuk Cup Invitational 2017.

Kuigi muutunud on turniiri nimi ja mänguvorm, siis eesmärk on jäänud samaks – ettevõtlike inimeste seltsis mõnusalt aega veeta. Golfiturniiri avalöök toimub neljapäeval, 21. septembril kell 13:00 EGCC Sea Course'il. 

Mänguvormiks on meeskondlik puntkimäng, kus neljaliikmelised võistkonnad mängivad oma palli raja lõpuni ja meeskonna peale läheb arvesse kaks parimat tulemust igal rajal.

Osaleda võivad EBS Gümnaasiumi õpilased ja vilistlased ning Estonian Business School'i üliõpilased, vilistlased, õppejõud ja EBSi poolt kutsutud mängijad, kes omavad aktiivset HCP-d.

Võistlusele registreerumiseks saada e-kiri: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. ning teata oma ees- ja perekonnanimi, täpne EGA HCP, koduklubi ning kontaktandmed. 

Võistluse osavõtutasu: 60€ mängijatele, kes ei oma EGCC mänguõigust, 35€ mängijatele, kes omavad 2017. a. aktiivset mänguõigust EGCC’s. Võistluse osavõtutasu sisaldab harjutuspalle, võistlusjärgset toitlustust ja auhindu. Osavõtutasu palume kanda AS EGCC kontole LHV panka EE397700771001336510.

EBS Alumni golfi üheks traditsiooniks on see, et keegi ei lahku võistluselt ilma auhinnata, kuna võistlejad toovad enda ettevõtetest meeneid ning õhtusöögilauas tutvustavad ennast, oma tegemisi ja ettevõtteid. 

Võistluse võitja nimi graveeritakse Madis Habakuke nimelisele golfikarikale, mille Madis Habakuk pani mängu aastal 2011. 

Meeleoluka võistluseni!
Sinu EBS ja EGCC

Lisainfo: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

VÕISTLUSJUHEND

Võistluse Facebooki lehekülg

Kõik uudised ...

GOLFBOX