GOLFBOX

EGCC löögimängu meistrivõistluste medalivõitjad 2017

Nädalavahetusel mängisime EGCC klubimeistrivõistlusi löögimängus, kus absoluutklassis tulid meistriteks meestest esmakordselt Cristofer Herman ja naistest kolmandat korda Anneli Esken. Kahepäevase võistluse suurim üllataja oli augustitorm, mis ujutas üle ja peksis segi ööl vastu pühapäeva meie Sea Course'i.

Pilt, mis avanes pühapäeva varahommikul väljakuhooldusmeeskonnale, oli masendav - torm lõhkus mitmed puud, 6. ja 7. raja vahel asuv liivaala oli täielikult vett täis ning bunkrid praktiliselt ära viidud. 18. rajal oli välk löönud otse bunkrisse ja teinud uue augu. Väljakuhooldustiimi ennastunustav töö, kus päikesetõusul otsiti aluspükstes vee alt drenaažikaevusid ning lükati kokku vett, et mängijad saaksid teist võistluspäeva pidada, oli uskumatu. Enamus meist tõesti ei uskunud, et pühapäeval on võimalik mänguring ära mängida, aga ime sai teoks ning klubimeistrivõistlused saime peetud 36-rajalise võistlusena. 

Torm viis minema enamus liiva bunkritest, nende taastamisega läheb kuni nädal, kõik käsitöö...

Väga palju uusi tiike oli pühapäeval väljakul

Selleks, et vesi ära läheks, oli vaja leida vee alt drenaažikaevud ja need puhastada

Välk lõi 18. raja bunkrisse ja tegi sinna uue augu... Eelmisel aastal sai Soomes kaks inimest surma golfiväljakul, kuna nad tahtsid "lõpuni mängida" ja ei teinud välja mängu katkestamiseks lastud signaalist. Kui soovite hooldustasu võimalikult efektiivselt kasutada, siis ei tasu äikese ajal väljakul viibida.

Aga nüüd ka golfist - mängisime kaks päeva ning esimesel päeval nägime väga häid tulemusi. Meeste hulgas juhtis peale avapäeva Cristofer Herman, kes mängis -1 ning naistest 82 löögiga Anneli Esken. Nagu juba sissejuhatuses mainitud, siis mõlemad võtsid ka selle aasta meistrivõistlustel kuldmedalid - Cristofer vahetas eelmise aasta pronksi sel aastal 151 löögiga kulla vastu ning Anneli võitis meistrivõistlused kolmandat korda - seekord 167 löögiga. Hõbemedali saavutas Sten Erik Soo 155 löögiga (72+83) ning pronksi Aaron Kobin 160 löögiga (78-82). Naistest tuli hõbedale Anete Liis Adul ühelöögilise kaotusega võitjale (83-85) ning klubi MV'telt võttis oma esimese pronksikarva medali Mariliis Palm (88-91).

Cristofer Herman võidukõnet pidamas

Punaste pintsakute pidu - klubi president Jüri Ross, naisteklassi võitja Anneli Esken ning klubi juhataja Hanno Kross

Midamatööridest tulid klubimeistriteks Joel Adul (85-81) ning Katre Kõvask (90-87), seenioritest valitsev Eesti seeniorite meister Peep Pira (81-81) ja naistest Monica Pihlak (88-96). Esmakordselt jagasime medalid ka veteranide klassis ehk siis üle 60ne aastaste golfisõprade hulgas ja seal tulid klubi meistriteks Maido Pajo meestest (86-83) ning naistest Margarita Ross (100-94). 

12 aastane Richard Teder poseerib klubi presidendiga. Mõõdupintsakut olekski veel vara kinkida - Richard kasvab ju sellest kiiresti välja!

Eraldi tasub väljatoomist kindlasti ka 12-aastase Richard Tederi tulemus U15 klassis, kus ta võitis kokku 156 löögiga (76-80). Mõned aastad veel ja selliselt jätkates tekib silme ette kindlasti ka võimalus võidelda absoluutklassis punase pintsaku eest! 

Meie tulevikutähed, kellel HCP oli üle 28, mängisid meistrivõistluste raames ka Stone Course'il punktimängu ning siin võitis ülivõimsalt Aivar Kangust, kes esimesel päeval lajatas 49 punkti! Teisel päeval 37 punkti juurde ning järgmisel aastal tuleb kolida alla Sea Course'ile, kuna HCP langes võistlusjärgselt kolinal. 

Meeste ja naiste hulgas võidu võtnud mängijatele kingib klubi Katrin Kuldma poolt disainitud punase pintsaku (juhul, kui mängijal seda veel klubi poolt ei ole) ning aastaks parkimiskoha. Lisaks väärikatele käsitöömedalitele klubi poolt toetas meistrivõistlusi ka Exit Golf proshop'i kinkekaartidega ning BMW sisegolfi mänguõigustega. 

Täname kõiki 117 mängijat, kes klubimeistrivõistlustel osalesid ja veelkord meie väljaku hooldusmeeskonda, tänu kellele võistlus sai täismahus peetud. Suured tänud ka kohtunikule Sander Vallaotsale, kellel pühapäeval ei olnud harv olukord, kus ühele mängijale andis ruulingut ning paralleelselt kahele-kolmele telefonis seletas reegleid lahti. Arvestades augustikuu ilmasid ning võistlejate rohkust peame tõenäoliselt järgmistel aastatel varuma juba rohkem kui ühe kohtuniku meistrivõistlustele. 

Kui nüüd nädalavahetuse tormi tagajärgi mitte arvestada, siis muus plaanis on väljak väga hea, tulge mängima ja võtke sõbrad kaasa. Augustikuus kestab meil ka pakkumine järgmise aasta hooldustasu osas aktsionäridele 800€ ning kuni 2018.a. lõpuni mänguõiguse pakkumine 1200€, mis sisaldab nii seda kui järgmist aastat. 

EGCC 2017 MEISTRIVÕISTLUSTE TULEMUSED

Klubi MV'te raames autasustati ka EGCC rajamängu parimaid sel aastal. Kuldse duubli tegi Cristofer Herman, kes võitis sel aastal nii rajamängu kui ka löögimängu meistritiitlid klubis. Teine ja kolmas juba tuttavamad näöd nii löögimängu kui rajamängu iga-aastastelt EGCC meistrivõistlustelt - Jan Larsson II koht (vasakul) ning Janar Toomesso III koht (paremal)

Kõik uudised ...

GOLFBOX