GOLFBOX

EGCC 2017 rajamängumeistrid poseerimas President Cup'i võidukarikaga

Selle aasta EGCC rajamängumeistrivõistlused võitsid meestest Cristofer Herman ja naistest Apawan Chinglek.

Meestes läksid finaalis vastamisi nii EGCC raja- kui ka löögimängumeistrivõistlustel kulda maitsnud Jan Larsson ja Herman. Larssonil tuli noorema kolleegi paremust tunnistada tulemusega 5/3. Cristofer Hermanile ulatatake võitjakarikas klubi MV'tel.

Klubi meistrivõistlused rajamängus algasid maikuus ning ühtekokku mängiti koos kvalifikatsiooniringiga kuus ringi. Cristofer võitis teel meistritiitli poole esimeses ringis Indrek Ahuni 6/4, järgmiseks ringis sai lohutusvõidu ning läks kokku veerandfinaalis Ando Okk'iga, kes andis küll kõva lahingu, kuid pidi alla jääma siiski 2/1. Poolfinaalist ja finaalist jalutas Cristofer Herman läbi ilma väga suurte pingeteta - Janar Toomessolt võttis hilisem meister võidu 5/4 ning finaaliski kaotas Larsson Hermanile 5/3.

3-4 koha mängus lähevad veel kokku Janar Toomesso ja Priit Põldoja, mänguring peab olema mängitud klubi MV'teks.

Naistest tuli klubi meistriks Apawan Chinglek, kes finaalis võitis lisarajal eelmise aasta Eesti rajamängumeistrit Anete Liis Adulit. Kolmanda koha sai Anneli Esken. Naisi oli stardis ainult kaheksa, mis ei vähenda kuidagi Apawani parima tiitlit klubis, kuid julgustame naisi järgmisel aastal julgemalt rajamängumeistrivõistlustele kirja panema. Match play on golfi kuninglik ala, mis paljude meelest on löögimängust veelgi huvitavam, kus olenevalt päevast võib võita vastase ka paberi peal kehvema tõenäosusega mängija. Kuigi match play meistrivõistlused on lõppenud, soovitame mängijatel seda formaati rohkemgi omavahel mängida, et nautida väikest mõõduvõttu sõbraga ka tavapäeval ning mitte lugeda lööke ja punkte igal rajal - tähtis on lihtsalt üks löök vastasest parem olla vähemalt ühel rajal kogu mängu jooksul, kui ülejäänud rajad võrdselt mängite.  

Täname kõiki liikmeid, kes rajamängumeistrivõistlustest osa võtsid ning soovime kõikidele edu nädalavahetusel toimuvateks EGCC löögimängu meistrivõistlusteks!

Meeste match play tulemused

Naiste match play tulemused

Kõik uudised ...

GOLFBOX