GOLFBOX

Augustist pakume mänguõigust EGCC väljakutele, mis sisaldab nii käesoleva hooaja teist poolt kui ka kogu 2018. aastat. Sellel aastal on veel vähemalt kolm head kuud golfimängimiseks ning kui talv on pehme, siis meie Stone Course'il saab mängida kogu talve. Pakume alates augustist kõikidele huvilistele kuni 2018.a. lõpuni meie Sea ja Stone Course'il piiramatut mänguõigust hinnaga 1200€, Stone Course'il mängimine alates tänasest hinnaga 490€ kuni järgmise hooaja lõpuni.

Meie suur soov on, et golfiga algust teinud mängijad saaksid võimalikult soodsalt alaga alustada ning meie kahel golfiväljakul on ruumi küllaga, et mahutada ära veel sadu mängijaid.

Pakkumine on limiteeritud ainult augustikuuks ja avatud kõikidele golfihuvilistele, kes soovivad Jõelähtme golfiradadel rohkem kui paarkümmend korda selle ja järgmise aasta jooksul mängida, keskmine hind tuleb oluliselt soodsam kui green fee'd tasudes. Mänguõiguse omanikel on soodsamad ka järgmise aasta võistlused.

Pakkumise kasutamiseks saab teha ülekande MTÜ Estonian Golf & Country Club'i arveldusarvele EE652200221021614555 seletusega: "2017 ja 2018 mänguõigus", mängija nimi ning märkida ka ära väljak vastavalt kas Sea+Stone Course või Stone Course mänguõigus.

Soovime ilusaid mänguringe nii sel kui järgmisel hooajal EGCC's!

Lisainfo Caddiemasterist telefonil 6025 290 või kirja teel See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX