GOLFBOX

28. juulil said Sea Course'il kokku 53 TTÜ vilistlast, et maha pidada järjekordne vilistlaste golfiturniir. Vilistlasturniiri formaadiks oli individuaalne punktimäng eraldi arvestuses meestele ja naistele. Lisaks peeti kaks erivõistlust - 9. rajal "Pikim avalöök" ja 10. rajal "Lähim lipule".
2017. aasta turniiril õnnestus meeste arvestuses võita Väino Valtsil ja naiste arvestuses Merit Otsal. Traditsiooniliselt esikoha saavutanute nimed graveeritakse rändkarikale.
Tulemused MEHED HCP ... -36,0 punktimäng (Stableford)
1. Väino Valts – 41 punkti
2. Tiit Luman – 40 punkti, parem tulemus viimasel 9 rajal
3. Märt Järvik – 40 punkti
Tulemused NAISED HCP ...- 36,0 punktimäng (Stableford)
1. Merit Ots – 42 punkti
2. Mariliis Rahkema – 39 punkti, parem tulemus viimasel 9 rajal
3. Kristi Vohla – 39 punkti
Pikim avalöök rajal nr. 9:
• Mehed – Andres Pukspuu
• Naised – Ivika Vispel
Lähim lipule rajal nr. 10:
• Mehed – Peep Põldsamm, 3,67m
• Naised – Kristi Kruger, 2,23m
Võistluseks oli igati suvine ja päikeseline ilm, mis oli mängijatele meelt mööda. Esimesed startisid rajale kell 13.00 ja viimased tulid rajalt kell 19.30 paiku. Peale võistluspäeva ootas Golfi Musi restoranis vilistlasi õhtusöök ja mõnus suveõhtu. Omalt poolt tervitas kõiki mängijaid ja andis auhinnad üle Vilistlaskogu juhatuse liige Ergo Metsla.
Ergo Metsla lausus ürituse lõppedes, et järgmise aasta septembris on TTÜ saamas 100 aasta vanuseks ja sellega seoses oodatakse jällegi vilistlasi osa võtma golfiturniirist kui ka 2018. aasta septembris toimuvast vilistlaste kokku tulekust.

Kõik võistluse TULEMUSED
Võistluse fotogaleriiga saab tutvuda TTÜ Facebook'i lehel. Fotod: Edmond Mäll

Kõik uudised ...

GOLFBOX