GOLFBOX

Hooaja selgroog on murtud ning umbes kolm kuud saame veel nautida ilusaid golfiilmu ja häid väljakuid. Viimane aeg on selleks hooajaks võetud eesmärgid ellu viia või alustada ettevalmistusega, et aasta lõpuks golfi mõttes midagi kripeldama ei jääks. Allolevalt väike lühiülevaade augustikuu klubi olulisematest sündmustest.

2013. a. grupipilt EGCC's toimunud Royal Blackheath vs EGCC matšil. 2015.a. mängisime Inglismaal ja päev varem vaatasime koos Wembley'l Eesti-Inglise jalgpalli. Kaotasime muide nii jalgpalli kui ka viimase matsi!

  • Augusti esimesel päeval kohtuvad Niitvälja ja EGCC seeniorid meie juures ja peavad oma iga-aastase võistluse
  • 3. augustil toimub meil huvitav sõpruskohtumine NATO sõjaväelastega, kus mängime rajamängu EGCC vs NATO võistkonna vastu. Võistkond on 12-liikmeline ning praktiliselt komplekteeritud, kuid oma osalemissoovi võib mulle julgelt saata, pole välistatud, et viimasel hetkel tuleb erinevatel põhjustel muudatusi. Saame panna ootelisti. Kindlasti saab olema tore ka ühine õhtusöök peale match play'd.
  • Augustikuu teisel nädalavahetusel on traditisoonilised klubi MV'sed, kus mängime üheksas erinevas võistlusklassis. Harjutusringid on neljapäeval 10. augustil terve päev ning reedel 11. augustil ühistardist kell 16:00. Kui soovite reedel mängida, siis andke Caddiemasterile teada ja ta määrab mängijad ilusti radadele ära.
  • Augusti viimasel nädalavahetusel mängime sõpruskohtumist meie ainukese ametliku sõprusklubiga, maailma vanima golfiklubiga, Royal Blackheath Golf Club'iga (RBHGC). Klubiga, mis asutati 1608. aastal Inglismaal, mängime sõpruskohtumist Mait Schmidt'i karikale iga kahe aasta tagant. On erakordselt suur au, et RBHGC on andnud meile võimaluse selliseks traditsiooniliseks matšiks, kuna nad mängivad aastas päris mitu matši (kuus mitu korda), mille algusaeg on 18. ja 19. sajandil. Vastupidiselt NATO võistlusele, kus osaleda saavad kõik meie klubiliikmed, osalevad RBHGC matšil mehed, kellel esmajärjekorras on klubipintsak, teises järjekorras need, kes osalesid eelmisel korral 2015. aastal Inglismaal, kolmandas järjekorras need, kes on varem osalenud ning neljandana liikmed, kes soovivad osaleda, aga mingil imelikul põhjusel veel klubipintsakut ei ole. Inglise keele oskus on ka primaarne, et saaksime mõnusalt koos aega veeta. Sooviavaldused osalemiseks palun saata mulle postkasti. Royal Blackheath'iga on kohtumiste seis 3-1 RBHGC kasuks. Loodetavasti on seis tasavägisem augusti lõpuks. 
  • Sarivõistlustest on 7. augustil kavas järjekordne Rising Stari etapp (sel korral Sea Course'il), 9. augustil K-rauta V etapp Sea Course'il, pere ja sõprade võistlus Võrguvara, Fortinet ja Sõbrad 22. augustil Stone Course'il ning 28. augustil populaarne EGCC 50+ sarja etapp
  • Eesti veteranid mängivad meie juures 29. augustil
  • Ja naiste kiiresti populaarsust koguv Ladies Night Out mängitakse 15. augustil. Kõik naised on sõbrannadega oodatud!

 

Lisaks veel palju korporatiivvõistlusi, kuhu pääsemiseks tuleb lihtsalt osta ettevõtetelt, kes võistlust korraldavad, aasta jooksul üksjagu kaupu ja teenuseid. Kui kutset pole saanud, siis järelikult käive on veel väike ja ostuprotsessi saab parandada aasta jooksul, et 2018. aastal kutsutute seas olla. 

Tulemas on ka kohtumine meie väljaku hooldusmeistri Krzysztof Misiaczyński'ga 23. augustil kell 15:00, peale mida saame ühiselt minna golfi mängima. Loomulikult ootab Kris liikmetelt tagasisidet, mida muuta ning mis töid ette võtta, et mängulust veel suurem oleks. Kris tutvustab enda poolt ka sügise ettevalmistusperioodi hooldusmeeskonna poolt ning suuremaid planeeritavaid töid. 

Ootame teid kõiki EGCC'sse nautimaks oma päevi ja suvest viimast võtma. Osalege ka võistlustel ja klubimatšidel - need on just mälestused, mis jäävad eluks ja kust leiate uusi golfisõpru olenemata kaua golfi juba harrastanud olete. 

 

Tervitades

Hanno Kross
Estonian Golf & Country Club'i juhataja
tel 511 1192
email: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

Kõik uudised ...

GOLFBOX