GOLFBOX

 EGCC Captain Challenge 2017 üldvõitjad Mariliis Palm ja Aaron Kobin. Foto: Hiie Nõmmela

Tänasel Captain Challenge'il saavutas eestlaste hulgas EGCC ajaloo ühe eredaima tulemuse Aaron Kobin, kes läbis Sea Course'i klubitiidelt tulemusega 68 lööki! Aaron mängis väljakul kokku kuus birdiet ja kaks bogey't, millest viimane tuli viimasel rajal.

Loomulikult võttis Aaron sellega ka oma HCP löögimänguklassi võidu tulemusega -8. Teine oli Ken Marten Soo -5 ja kolmas Cristofer Herman -2.

Naistest mängisid nii Apawan Chinglek kui ka Anete Liis Adul 85. HCP löögimängu võitis naisteklassis HCP'ga kuni 12,4 Apawan raja par'iga, teine ja kolmas olid +3'ga Anete Liis Adul ja Anu Avakov.

Kaptenivõistluse võidutulemused olid seekord erakordselt suurepärased. Ka teistes võistlusklassides tuli teha elu mäng, et võit võtta. Parimad olid meeste 12,5-24,4 HCP klassis Ruut Kangust (-6), HCP üle 24,5 Sten Adul (-5). Naistest saavutas võidu tulemusega -7 Mariliis Palm HCP 12,4-24,5 klassis ning HCP'ga üle 24,5 tuli võitjaks Külli Lilleorg tulemusega -6!

EGCC Captain Challenge'i üheks toredaimaks traditsiooniks on meie esimese kapteni poolt alustatud golfiviktoriin. Oma esimese viktoriini viis läbi kapten Jüri Reitsakas.

Viimastel aastatel on tekkinud ka veel üks oluline osa kapteni võistluse juures, milleks on rajamäng Niitvälja kapteni võistluse parimatega. Seda alustasid EGCC kapten Heinu Klaas ja Niitvälja kapten Erko Täht neli aastat tagasi ning alati on tore vaadata matši kaotajale silma, kui tuleb maksta võistlusjärgne restoraniarve ühes Tallinna parimas restoranis CRU. Rajamäng Niitvälja ja EGCC vahel toimub sel pühapäeval, parimatele on kutsed juba edastatud. 

Täname kõiki, kes EGCC Captain Challenge'il osalesid, ning toetajaid, kes katsid auhinnalaua. Kaptenivõistluse kulminatsioon tuleb pühapäeval ja esmaspäeval selguvad nimed, mis rändkarikale graveeritakse.

EGCC CAPTAIN CHALLENGE TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX