GOLFBOX

11. juulil toimus EGCC naiste sarja Ladies Night Out III etapp. Võistlusel osales 25 vaprat golfinaist, kes ei lasknud ennast vihmast ja kõvast tuulest häirida. Rõõm oli näha kogenud golfinaiste kõrval osalemas ka naisi, kellele see oli esimene golfivõistlus.
Esmalt viis Eesti Golfikooli Head Pro Enrico Villo läbi golfikliiniku teemal pitchi löök. Peale teooria osa said kõik pallide greenile löömist harjutada ning Enrico andis häid soovitusi ja näpunäiteid, kuidas pitchi lööke treenida.
Seejärel mängiti ühisstardist 9 rada punktimängu Sea Coursel. Kolm esimest kohta saavutasid kõik 20 punkti ja võitja otsustas juhendi järgi madalam hcp. Võitjaks oli seekord Nelli Nilson, teise koha sai Imbi Helm ja kolmanda koha Malle Dulder.
Erivõistluseks oli bingo-bango-bongo, mis tekitas osalejates palju elevust. Eraldi punkte oli võimalik teenida kui jõudsid esimesena greenile, olid lipule lähemal kui kõik greenil ning kui lõid esimesena palli auku. Flightides olid võimalikult sarnase hcp-ga osalejad, et lähimängu oskustes oleks võrdsem võistelda. Bingo-bango-bongo võistlusel anti välja 2 auhinda: eraldi 3 liikmeliste ja 4 liikmeliste flightide arvestuses. Võitjad olid vastavalt Annika Sutt ja Grete Vällo. Lähimale lipule lõi 8 rajal Ave Epner ning pikima avalöögi tegi 4 rajal Annika Sutt.
Peale võistlust koguneti golfirestorani Musi, kus Jüri Tiitus Golflife Shopist rääkis väga haaravalt, millele pöörata tähelepanu varustuse soetamisel ning kuidas oma varustust hooldada. Paljud naiste küsimused said hea ja ammendava vastuse spetsialistilt.
Täname III etapi toetajaid Helge Kodu, Les Petites, Artiaclinic ja Golflife Shop, kes panid välja auhinnad ning väikesed kingitused kõigile osalejatele.
Järgmine etapp toimub 15. augustil algusega kell 17.00. Golfikliiniku teemaks on bunkrilöögid ning seejärel mängime 9 rada punktimängu Sea Coursel, toimub ka bunkrilöökide erivõistlus. Õhtusel koosviibimisel jagab häid nippe, kuidas targalt reisida Estraveli lennundusguru Mauri Saarend.
Vaata juhendit siin
Registreeri võistlusele siin

Kõik uudised ...

GOLFBOX