GOLFBOX

Päikesepaistelisel esmaspäeva pärastlõunal mängiti Stone Course'il EGCC 50+ Tuur by Puukeskus 5. osavõistlust, mille tarvis oli Stone Course eelnevalt ümber kujundatud - nimelt olid kõik rajad muudetud PAR 4deks. Seega olid tiialad neljal rajal täiesti ebaharilikes kohtades ning nendelt avalöögi tegemine oli paras väljakutse. 8nda rajal, mis algas 7nda griini tagant, sai lisatakistuseks veel kõrgepingeliin, milleni mõnedki pallid ulatusid ning kust edasi mängimisel vajati ka võistluskomitee ja kohtuniku abi. Võistlus venis üllatava raja tõttu ka oodatust pikemaks, nii et alles kella 21 paiku hakati kogunema Musi restorani. Õhtu lõpetas võrratu Kadri-Liis Kukk, kes esitas kõigile tuntud ooperipalu. Viimase laulu, Andrea Bocelli ja Sarah Brightman'i esituses tuntud Con te partiro/Time to Say Goodbye esitamiseks ühines Kadri-Liisiga meie oma klubiliige Lembit Tolga ja sellega sai ilus õhtu väärilise punkti.

50+ tuuri 5. osavõistlusel mängiti individuaalset HCP löögimängu. Naistest tuli kolmandaks Kaja Tammsaar (+4) ja teiseks Linda Kahro (+3), võistluse võitis aga Marina Kruger (par), kes oli alles eelmisel õhtul ülekaalukalt võitnud EGCC MaxxRoyal Trophy ja juhib kindlalt 50+ tuuri naiste edetabelit. Meestest lõpetasid Aivar Kangust ja Priit Post võistluse tulemusega -5, madalam händikäp viis Priidu teisele kohale ja jättis Aivari kolmandaks. Võitjaks krooniti Heinu Klaas tulemusega -6.

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus 5. etapi kõik tulemused:

MEHED

NAISED

50+ tuur pingeridu on taas juhtima läinud perekond Kruger. Marinal on teisel ja kolmandal kohal olevate Monica Pihlaku ja Margarita Rossi ees juba üsna suur edumaa - 114 punkti Monica ja Marga 86 vastu. Edgar on kogunud 57 punkti, nagu ka Enn Sapp, kuid kuna Edgaril on mängitud 5 ja Ennul 4 osavõistlust, siis on Edgar edetabelis juhtival kohal. Kolmas kohtkuulub 53 punktiga Eno Saarele.

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus edetabelite hetkeseisud:

MEHED

NAISED

Järgmine 50+ võistlusetapp toimub 31. juulil algusega kl 15:00 Sea Course'il. Mängitakse induviduaalset punktimängu ning mehed teevad avalöögid valgetelt ning naised sinistelt tiidelt. Registreerumine on avatud 30. juuli keskpäevani SIIN.

Kõik uudised ...

GOLFBOX