GOLFBOX

Hea meel on teatada, et Eesti Golfikool, Eesti Golfiliit ja Estonian Tour ühendasid jõud, tagamaks noortesarja toimumise ka 2017 aastal. Peale nimitoetuse lepingu lõppu Premiaga, otsiti pikalt võimalusi noortesarja jätkamiseks käesoleval hooajal. Kuivõrd klubides toimuvate kohalike väiksemate võistluste ja suuremate löögimängu võistluste kõrval on suurim puudus just erinevate klubide noori ühendavate võistluste osas, siis peame sellise sarja toimumist vägagi vajalikuks.  Peasponsori puudumine muutis sarja korraldamise varasemas mahus keeruliseks ning selles olukorras oli lahenduse leidmine aeganõudev. Vähendatud mahus üleminekuaasta on aga kindlasti parem, kui ärajäänud võistlused! 

Antud koostööleppe raames pakub ET Nooresari 2017 kindlasti varasema Premia Noortesarja väärilist taset. Sellel hooajal on kokku 4 osavõistlust, millest finaaliks on kahepäevane Saaremaa Open, kuhu on oodatud iga klassi 12 paremat. 2017 aasta nooresari mängitakse kolmes klassis - U12, U16 ja OPEN. Kuivõrd noortesari on seotud Estonian Tour kalendri ja võistlustega, siis on noortel võimalik soovi korral osaleda U16 ja OPEN klassis ka samaaegselt Estonian Tour võistlusel ning püüda kahte kärbest ühe hoobiga!

Oleme korralduse poolelt entusiastlikult meelestatud ning loodetavasti kõlab see uudis ka positiivselt kõikidele noortele. Esimene etapp mängitakse juba sel pühapäeval Pärnu Bay Golf Links’il ja loodame rohkele osavõtule! Auhinnad saavad olemas väärilised nii etappidel, kui ka loomulikult sarja üldarvestuse parimatele.

registreerimine on avatud Estonian Tour golfboxis:
https://www.estoniantour.ee/junior-series-i.html

Kõik uudised ...

GOLFBOX