GOLFBOX

G4S Open Golf 2017 võitjad Siiri Odrats-Koni, Janar Toomesso, Tarvi Pürn ja Mati Tavast

Reedel mängiti EGCC's ühte hooaja oodatuimat korporatiivvõistlust, G4S Open Golfi, mis esmakordselt võistluse ajaloos täitus praktiliselt 100% kutsutud külalistega. Päeva parima löögimängu tulemuse tegi Janar Toomesso, kes mängis 71 lööki ning teenis oma klassis ka võidu 42 punktiga.

Samas ei olnud see kaugelt mitte päeva suurim eneseületus - Tarvi Pürn võitis HCP 18,1-36 klassi 44 punktiga ning HCP 36,1 ja kõrgemate mängijate 9 rajalisel võistlusel Stone Course'il tuli võitjaks Mati Tavast koguni 31 punktiga, mida enamusel mängijatel on raske saavutada ka 18-rajalisel võistlusel! Naistest võitis võistluse Siiri Odrats-Koni 39 punktiga, mis on ka väga hea tulemus, kuid sel korral jäi meeste uskumatutele punktisummadele veel alla.

G4S võistlus on teada-tuntud oma väga hea korralduse ja erivõistluste poolest. Väljakul on alati igalt rajalt livescoring, mida võtavad G4S'i enda töötajad ja juhtkonna liikmed. Lisaks on palju erivõistlusi, millest sel korral kõige enam elevust tekitavam oli golfikepiga vahukommi kauguslöögid, milles parimaks osutus vahukommi koguni 37m kaugusel löönud Andreas Richt. Muuhulgas tuli golfimängijatel ära arvata ka kohvri kaalu, kus sees oli pool miljonit Eurot. Oma imelist intuitsiooni (või kogemust) ära kasutades oli siin parim Raul Kotov, kes pani mööda 10 grammiga. Eriauhind läks ka mängijale, kes läbis kõige rohkem radu tulemusega 4 lööki ning selle viis koju Allan Raassalu, kelle tulemuskaardil oli koguni 10 "nelja". 

Pikimad avalöögid lajatasid Sea Course'i neljandal rajal meestest 2011.a. Eesti löögimängu meister Eero Sikka ning naistest Siiri Odrats-Koni. Kahjuks ei saanud ka sel korral välja anda uut autot hole-in-one'i eest, kuna lihtsalt keegi meie 10ndal rajal hole-in-one'ile lähedal ei olnud. Aga eriauhinna kui kõige lähemale lipust löönud mängija sai endale Marek Puidak, kelle pall jäi seisma 2,06m lipust. Oli ka tore erivõistlus "lähim joonele", kus 12ndal rajal oli maha tõmmatud keset fairway'd joon ning siin polnud löögikaugusega midagi peale hakata, vaid tuli olla täpne, nagu ikka golfis. Auhinna viis koju Bert Lõuke, kes sai palli 77cm kaugusele joonest. 

G4S Open'il on mäng 50% ning teine osa võistlusest on võistlusjärgne kooslemine, meeleolu ja seltskonna nautimine. Päevajuht, Veikko Täär, hoidis meeleolu üleval ning teda assisteeris nii väljakul kui hiljem klubihoones mustkunstnik Kevinski, kelle trikkide vaatamisest jäi mõnel lihtsalt suu lahti ja teistel jättis süda paar lööki vahele. 

EGCC meeskond soovib tänada lisaks mängijatele ka G4S'i väga professionaalse koostöö eest võistluse korraldamisel. Oli kindlasti üks EGCC ajaloo meeldejäävamaid võistlusi, kus mängijad said südamerahuga nautida päeva ning kõik muu oli mängijate eest väga väärikalt ära korraldatud, nii nagu G4S'il on kombeks ka oma igapäevast tööd teha - anda kliendile rohkem, kui oodata osatakse! 

G4S Open 2017 tulemused

 

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX