GOLFBOX

5. juulil sai peetud K-rauta HCP löögimängusarja neljas osavõistlus. Mängiti Stone Course'il ja nii mehed kui naised tegid avalöögid punastelt tiidelt. K-rauta oli taas väga vajalikud ja ajakohased auhinnad välja pannud: iga händikäpigrupi võitja sai koju viia akutrellikomplekti ning erivõistluse parimad said kaasa labidad, kusjuures naistele mõeldud auhinnalabidas oli valge ja nii kerge, et lausa kutsus kaevama.

Erivõistlus Pikim avalöök toimus Stone Course'i 9. rajal ning oli meestele punastelt tiidelt mängides ja tugeva taganttuulega paras väljakutse. Pikima avalöögi tegi meestest Rivo Põldoja ja naistest Kersti Klaas.

Singlite grupis osales sellel võistlusel vaid 3 mängijat ning juba kolmandat korda järjest võitis mängu Janar Toomesso, seekord tulemusega +2. Edasijõudnute alagrupis lõpetasid nii Erik Aronija kui Mihkel Lekk võistluse tulemusega -1, kuid tänu madalamale händikäpile kuulus võit Mihklile. Tahan Saada Singliks grupis mängisid 3 meest välja raja par'i - Leho Aros, Peeter Kross ja Heigo Soppe, kelle puhul samuti otsustas lõpliku koha madalam händikäp. Esikoha tulemus oli aga täiesti teisest klassist - Markku Palipea lõpetas mängu tulemusega -14. Markkule oli see teine võit sel hooajal K-rauta sarjas ja kindlasti näeme temalt edaspidigi häid tulemusi.

K-rauta sarja 4. etapi kõik tulemused:

SINGLID

EDASIJÕUDNUD

TAHAN SAADA SINGLIKS

Nelja etapi järel juhib Singlite edetabelit ülekaalukalt Janar Toomesso 76 punktiga. Edasijõudnutest on esikohal Mihkel Lekk, kellel on 47 punkti ja Tahan Saada Singliks gruppi juhib Leho Aros, kes on kogunud 62 punkti.

Edetabelite hetkeseisud:

SINGLID
EDASIJÕUDNUD
TAHAN SAADA SINGLIKS

K-rauta HCP löögimängusarja 5. osavõistlus toimub 9. augustil algusega kl 14:00 Sea Course'il. Mehed mängivad siis mustadelt ja naised sinistelt tiidelt. Võistlusele registreerumine on avatud SIIN.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX