GOLFBOX

AS EGCC korraline üldkoosolek toimub 10. juulil EGCC klubihoones kl 14:00. Päevakorras on eelmise aasta majandustulemuste kinnitamine ning aktsiakapitali suurendamine, millega anname välja 100 uut A aktsiat hinnaga 9500€ aktsia kohta.

EGCC's on emiteeritud A, B, C ja D aktsiad ning koosolekuga on plaanis emiteerida 100 uut A aktsiat lisaks, mille emissiooni müügituludega kaetakse siiani tehtud uue Annika väljaku ettevalmistusega seotud kulud ning lõpetatakse uue väljaku projekteerimine käesoleva aasta jooksul. Viimane emissioon müüdi hinnaga 10 000€ A aktsia kohta aastal 2007 kogusummas 670 000€.

Aktsiate ostuhuvilistel palume võtta ühendust EGCC juhatuse esimehe Hanno Krossiga

Kohtume 10 juulil ning kui peaks tekkima olukord, et ise kohale ei saa tulla, siis palume aktsinäridel saata digitaalselt allkirjastatud volitus aadressil See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. 

AS EGCC ÜLDKOOSOLEKU KOKKUKUTSUMISE TEADE

 

Hanno Kross

AS EGCC juhataja
tel 511 1192
email: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Kõik uudised ...

GOLFBOX