GOLFBOX

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus on jõudmas poole peale. Peetud on juba 4 osavõistlust ning oodata veel 4 + finaal. 19. juunil mängitud etapi võitsid Margarita Ross ja Mart Seidelberg. Margarita on 86 punktiga ka naiste edetabeli liider, meestest juhib aga pingerida 53 punktiga Eno Saar.

Käesolevat hooaega on 50+ tuur alustanud rahvarohkelt - avaetapist võttis osa lausa 65 mängijat, neljandal osavõistlusel oli mängijaid 58. Mänguformaadid on samas eelmise aastaga võrreldes olnud tagasihoidlikumad - kolmel osavõistlusel on võisteldud punkti- või löögimängus, ainult 6. juunil toimunud 3. etapiks oli võistluskomitee igale rajale seadnud üles lisatiid ning naistel tuli teha avalöögid kolmelt, meestel aga lausa kuuelt erinevalt avalöögialalt. Selles põnevas võistluses olid parimad Marina Kruger tulemusega -1 ja Väino Valts tulemusega -6. 

Tuuri 4. etapil mängiti HCP löögimängu, mehed tegid avalöögid seekord sinistelt ja naised ikka punastelt tiidelt. Kolmanda koha saavutasid Malle Ennok (+2) ja Andres Mauer (-2). Teisele kohale tulid Marina Kruger (-1) ja Enn Sapp (-3) ning etapi võitsid Margarita Ross samuti tulemusega -1, kuid madalama händikäpiga ning Mart Seidelberg (-6). 

Sel aastal on 50+ tuuril saanud traditsiooniks, et erivõistluste auhinnad on mängijate endi poolt. Nii said kolmanda etapi järel pikima avalöögi teinud mängijad kingiks meepurgi Kati ja Alar Palmarilt, lipule lähima löögi teinud aga Monica Pihlaku soovitusel joogatundi külastada. Neljanda osavõistluse pikima avalöögi eest said Linda Kahro ja Toomas Kull auhinnad Tiit Orloffilt ning lähim lipule erivõistluse võitnud Marina Krugerit ja Enn Sappi autasustas Vallo Välb.

Igal osavõistlusel saavad nii naiste kui meeste klassi 20 parimat kirja punktid, mille järgi otsustatakse 29. septembril sarja üldvõitjad. Arvesse lähevad 5 parimat etappi, nii et ka neil, kes alles kaaluvad tuuriga liitumist, on veel täiesti reaalne võimalus teha hea tulemus. Edetabeli kõrgematel kohtadel olevad naised on osalenud kõikidel seni peetud osavõistlustel ning kogunud punkte järgmiselt: Kersti Klaas 69, Marina Kruger 84 ja Margarita Ross 86. Kuna mehi on tuurist osavõtjate hulgas pea 3 korda rohkem kui naisi, siis on meeste pingereas kogutud punktide summad ja palju tagasihoidlikumad: teist ja kolmandat kohta jagavad hetkel Andres Mauer ja Edgar Kruger 50 punktiga ning liider on Eno Saar, kes kogunud 53 punkti.

Edetabelite hetkeseisud on kättesaadavad siin: NAISED ja MEHED

EGCC 50+ Tuur by Puukeskus 4. etapi TULEMUSED

50+ tuur jätkub 10. juulil ühisstardiga Stone Course'il. Nii selle kui järgmiste osavõistluste formaadi teeb võistluskomitee teatavaks lähipäevil. 

Registreerumine võistlusele on avatud SIIN.

Kõik uudised ...

GOLFBOX