GOLFBOX

EGCC President Cup'i võitsid üldarvestuses naistest Anu Avakov 83 löögiga ning meestest Kristo Tullus 80 löögiga. Võistlemas oli ühtekokku 140 mängijat, kes nautisid Eesti vahelduvat suveilma ja meeleolukat tantsuõhtut.

Võistlusjärgselt mängisid alguses taustaks ja hiljem tantsuks suures osas meie klubiliikmetest koosnev bänd eesotsas Eve Pärnsalu ja Arvo Kriventseliga, meeleolu hoidis üleval ka üks võistluse võitjatest Tõnu Vilipuu, kes tõmbas vahepaladeks lõõtsa. Sea Course'i esimese tii juurde tegi väljakuhooldusmeeskond ka väikse jaanitule, mis romantikud kutsus päikeseloojangut nautima.

Lisaks kõigele sellele toimus ka golfivõistlus, kus mängisime erinevates HCP gruppides nii punktimängu kui HCP löögimängu. 

Meeste hulgas, kel HCP on väiksem kui 12,9, saavutas hooajal juba mitmenda võidu Heinu Klaas tulemusega -2, Kert Kangert oli -1 teine ning Kristjan Kaleviste raja par'iga kolmas. Naistest oli HCP löögimängus parim Anu Avakov tulemusega 71, teine ja kolmas koht kuulusid +1 ja +3 vastavalt Anneli Eskenile ja Riina Vettusele.

Mehed HCP'ga üle 13ne mängisid punktimängu ja siin said esikolmik kõik 38 punkti. Võitja selgitamiseks tuli vaadata juhendit ning võistluskomitee oli määranud kriteeriumiks mängija HCP võrdluse ehk mida madalam, seda kõrgemal kohal tasatulemuste korral protokollis ollakse. Võitjaks krooniti Tõnu Vilipuu ning teise ja kolmanda koha said Väino Valts ja Tiit Järvekülg.

Naiste punkitmänguklassis HCP üle 15ne võttis võidu Svetlana Apart 40 punktiga ning järgmiste kohtade juures oli jälle vaja vaadata mängijate HCP'sid kuna koguni neli mängijat said 38 punkti. EGCC President Cup'il sai siin võistlusklassis teise koha sel aastal Monika Pihlak ja kolmanda koha Annika Sutt.

Toimus ka eraldi punktimänguvõistlus Stone Course'il nii naistele kui meestele HCP'ga üle 28 mängijatel. Meestest võitis siin võistlusklassis Kaarel Einpalu tulemusega 52! punkti (ei ole trükiviga). Eelmise aasta algusest 13 EDS ringi teinud Kaarel läks starti HCP'ga 39 ning autasustamisel oli tema HCP kukkunud ühe päevaga juba 29,5 peale! Einpalu mängis President Cup'il ühe birdie, neli par'i, viis bogey ja lisaks veel duoble bogey'd jne ehk punkte esimeselt poolelt 23 ja teiselt poolelt uskumatud 29 punkti! Super mäng ja kindlasti üks EGCC ajaloo meeldejäävamaid võistlustulemusi! Teise koha sai 32 punktiga Henry Mägi ja kolmanda Jaan Oruaas 31 punktiga.

Naistest saavutas võidu Stone Course'il Kati Palmar 41 punktiga, teine oli Elle Väb 35 punktiga ning kolmas Tiia Lillemäe 34 punktiga. 

Lisaks käsitöökarikatele said parimad auhinnad nii Ideaalkosmeetikalt, Büroomaailmalt kui ka Tallinkilt. Loosiauhindadest oli märkimisväärne ka Alexander Boutique poolt välja pandud 150€ kinkekaart. Pidu oli nii meeleolukas, et loosiauhindu andsime välja alles kella 12 aegu õhtul!

Võidukõnedes tänati korduvalt meie väljakuhoolduse meeskonda, kes on niidukitega oluliselt laiemalt ja tihedamalt metsa jõudnud ning paljudel oli väljakul nägu naerul kui kohast, kus eelmistel aastatel võisid pallist und näha nüüd ilusti väike valge pallike vastu vaatas ja edasi sai mängida. 

Ilusaid pühi kõikidele ja tulge mängima - jaanipühade aegu on rahvast väljakutel vähem ja saate nautida sõpradega mõnusaid mänguringe üle Eesti. Esmaspäeval mängime me EGCC's 42 rajalist maratoni, sinna mahub veel mängijad peale. Grupid on kolmesed ning mänguaeg on planeeritud maksimum 10h, kuid kiiremad saavad hakkama ka 8h. 

EGCC President Cup 2017 TULEMUSED

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX