GOLFBOX

13. juunil toimus EGCC naiste sarja Ladies Night Out II etapp, millest võttis osa 28 golfinaist.
Üritus algas EGCC Head Pro Enrico Villo (Eesti Golfikool) golfikliinikuga, mille teemaks seekord putt. Naised said teada, millele just nemad peaksid puti treenimisel rohkem tähelepanu pöörama, et tulevikus edukamalt palle auku veeretada.

Seejärel mängiti individuaalset punktimängu 9 rada Sea Coursel. Hoolimata tugevast vihmasajust ja kõvast tuulest saabusid naised klubihoonesse naeratus näol ning kiideti toredaid mängukaaslasi. Parima tulemusega 19 punkti saavutas esikoha Mari-Liis Ahven. Järgnevate võrdsete tulemuste puhul oli otsustavaks madalam hcp. Teise ja kolmanda koha 18 punktiga said vastavalt Marina Kruger ja Annika Sutt. Pikima avalöögi tegi Nelli Nilson ja kõige lähemale lipule sai Kersti Klaas. Kõik osalejad lugesid kokku mängus tehtud putid greenil ja parim puttaja 16 putiga oli Marina Kruger.

Õhtu jätkus golfirestoranis Musi meie oma klubiliikme, onkoloogia arst-resident Elen Vettuse ettekandega olulisel teemal - päikesega seotud ohud ning kuidas kaitsta oma nahka.

Täname II etapi toetajaid kes panid välja auhinnad ja üllatused kõigile osalejatele: Krugeri Veinipood, Bioderma, La Roche Posay ja Avene.

Järgmine etapp toimub 11. juulil algusega kell 17. Golfikliiniku teemaks on pitchi löögid. Peale seda mängime 9 rada Sea Coursel ning toimub ka lõbus erivõistlus, kus saab lähimängu oskused proovile panna. Tulemas on ka põnev ettekanne, mille teema jääb esialgu üllatuseks.

Kõikide II etapi tulemustega saab tutvuda SIIN

Ladies Night Out võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN

Registreerumine 11. juulil toimuvale III etapile on avatud süsteemis Golfbox 9. juulini. Oodatud on kõik vähemalt 21-aastased golfinaised olenemata mängutasemest.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX