GOLFBOX

10. juulist algab EGCC klubiliikmetele mõeldud rajamäng meestele, juunioritele ja naistele ühises arvestuses, mis aitab lisaks põnevale võistlusmomendile tutvuda ka oma klubikaaslastega, kellega muidu võibolla mängima ei satuks.

HCP Matc Play mänguvorm tähendab seda, et mees-mehe vastu radade mängimisel arvestatakse händikäpi selliselt, kus kõrgema HCP-ga mängija saab teatud radadel lööke ette. Selline formaat teeb rajamängu võistluse võrdselt põnevaks kõikidele mängijatele olenemata mängutasemest.

Registreerimise tähtaeg on 8. juuli ning 9. juulil avalikustatakse loositud esimsese ringi mängupaarid ning matšid tuleb vastasega ära mängida vastavalt paika panud ajagraafikule.

EGCC HCP Match Play alustab 10. juulil ning lõppeb 8. oktoobril. Igat matši on aega mängida mitu nädalat – seega ei tohiks ühe mänguringi aja kokku leppimine keeruliseks saada. Esimene ring tuleb mängida kolme nädala jooksul ehk vahemikus 10.07-30.07.

Osalustasu on 25€ ning kehtib ka kõigile neile, kel Sea Course'i mänguõigus puudub ehk eraldi green fee'd juurde maksma ei pea. 

Selle aasta parimaid autasustatakse EGCC hooaja lõpetamisel, mis toimub oktoobrikuu lõpus.

Võistlusele saab kirja panna SIIN

Täpse võistlusjuhendiga saab tutvuda SIIN

Kõik uudised ...

GOLFBOX