GOLFBOX

Maikuu viimasel päeval peeti K-rauta HCP löögimängusarja 2. osavõistlus. Vihmaselt alanud ja päikesepaisteliselt lõppenud mängu võitsid Janar Toomesso, Madis Sander ja Markku Palipea (pildil). 

Seekord võtsid võistlejad omavahel mõõtu Sea Course'il ning K-rauta poolt oli iga händikäpigrupi võitjale käesolevaks hooajaks igati sobiv kingitus - Fiskars'i võilillejuurija. Sea Course'i 10. rajal toimunud lähim lipule erivõistlusel olid parimad Tiia Pärnamäe (1,38m), kes viis auhinnana koju oksakäärid ja Raul Merivee (0,3m), kes sai auhinnaks kirve.

Singlite grupis oli osavõtjaid 6 ja nii Anete Liis Adul kui Janar Toomesso lõpetasid mängu tulemusega +1. Võitjaks tuli siiski Janar kui madalama händikäpiga mängija. Kolmas koht kuulus tulemusega +3 Heinu Klaasile.

Edasijõudnuid oli väljakul 23 ning selles grupis oli parim Madis Sander tulemusega -6. Erik Aronija (-5) saavutas teise ja Vello Kahro (-2) kolmanda koha.

Tahan Saada Singliks grupis mängis 13 võistlejat. Esikoht rulemusega -6 kuulus Markku Palipeale, teiseks tuli Rein Leipalu (-3) ja kolmandaks Veiko Tarvis (+2).

Kõik võistluse TULEMUSED.

Peale kahte võistlusetappi juhivad K-rauta sarja edetabeleid Janar Toomesso, Andres Mauer ja Markku Palipea. Edetabelite seisud:

SINGLID

EDASIJÕUDNUD

TAHAN SAADA SINGLIKS

K-rauta HCP löögimängu kolmas etapp toimub 14. juunil algusega kl 14 Sea Course'il. Mehed mängivad siis valgetelt ja naised punastelt tiidelt. Võistlusele registreerumine on avatud süsteemis Golfbox.

 

Kõik uudised ...

GOLFBOX